Jakub Prachař MÁ JINOU? Je to láska, ale Agáta to není...

Jakub Prachař má nové tetování 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 8:49 | Aktualizováno: 8. října 2019 18:28

Jakub a Agáta Prachařovi vzdali veškeré snahy o záchranu manželství a vydali se každý po svém. Herec a moderátor dokonce už na sociální síti znovu píše o lásce. Našel si snad už za Agátu náhradu?

Několik měsíců visel osud jejich manželství na vlásku, ale až minulý týden v reakci na úmrtí Karla Gotta (†80) prozradila Veronika Žilková, že její dcera Agáta Prachařová se definitivně rozvádí s manželem Jakubem Prachařem. Potvrdila tak jen to, o čem už prakticky nikdo nepochyboval.

Jak vás stars24.cz informoval, modelka a moderátorka se včera vydala i s dětmi právě za maminkou do Izraele, kde Žilková doprovází svého manžela na diplomatické misi. Na sociální síti se ovšem v uplynulých hodinách po delším čase ozval také Jakub Prachař.

Na Instagramu vyvěsil snímek, na kterém byl podle jeho tvrzení zadek a doprovodil to následujícím komentářem. „Láska je Láska. Je to celé p*del.“ Fanoušci jsou ale na pochybách, že jde opravdu o něčí pozadí. Podle serveru blesk.cz se však proslýchá, že Prachař už má za manželku náhradu. Prý má jít o velmi známou krásku, kterou ulovil na akci Elite Model Look.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Říj 6, 2019 v 2:26 PDT

I Agáta už byla přistižena v Praze se záhadným mužem, který podle dostupných informací přiletěl za ní do Česka a přespal v jejím domě v Suchdole. Ráno jej pak Agáta nechala nasednout do auta a odvezla ho do centra města, kde jej vysadila. Dvojnásobná maminka však vysvětlila, že jde jen o kamaráda.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová