Šíp.deník.cz

Plány za velkou louží: Gottová chtěla na Floridu už léta, ve hře je i New York

Přílišnému tlaku nechce Ivana Gottová vystavovat dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii po smrti jejich otce Karla Gotta, a tak se zřejmě rozhodla, že prchne za velkou louži. Nahrává tomu i fakt, že Charlotte Ella se teď maximálně soustředí na angličtinu. Kde se hodlají usadit?

1 / 6
Karel Gott rodina

Velkou ztrátu neznamená smrt Karla Gotta jen pro davy fanoušků, ale rozhodně i pro jeho ženu Ivanu a především dvě nezletilé dcery – Charlotte Ellu a Nelly Sofii. Právě s těmi se Gottová zřejmě rozhodla pláchnout do Spojených států, kde to tak dobře zná. Pár let tam strávila v mládí, kdy tam pracovala jako au-pair a snažila se stát herečkou. Dost možná to chtěla už léta. Jejímu plánu uniknout nahrává i další fakt.

Florida nebo New York?

Ivana GottováZdroj: profimedia

Nyní už třináctiletá Charlotte Ella chodila pět let na prestižní gymnázium PORG, které stojí sto tisíc korun na rok. Charlotte v minulosti mohla plynule přejít na osmileté gymnázium, ale nakonec se tak nestalo. „Nepodala si přihlášku na gymnázium Nový PORG a nezúčastnila se přijímacího řízení,“ sdělila Gottova mluvčí Aneta Stolzová Blesku. Chtěla se více zaměřit na angličtinu. Má jeden velký sen, který jí Ivana dost možná teď splní.

Posledních pár let totiž s rodinou Gottových strávila i dokumentaristka Olga Špátová, která byla v blízkosti Gotta právě i v době jeho nemoci. „Stihlo se natočit všechno kromě cesty do New Yorku, kam jsme plánovali jet, protože jeho dcera Charlottka to tam toužila vidět na svoje narozeniny a touží tam jednou pracovat,“ svěřila se Špátová pro DVTV. Možná je tedy New York jednou z možností, tou další je zřejmě Florida.

Ivana má zřejmě jasný plán

Karel Gott a Ivana GottováZdroj: Profimedia

"Ivana má naprosto jasně narýsovanou budoucnost. Ví, že by po Karlově smrti neměla v Česku na růžích ustláno. Už má vytvořeny nějaké kontakty na Floridě a dokonce už zjišťovala, kam by tam případně dcery mohly chodit do školy," uvedl zdroj blízký rodině Gottových pro eXtra.cz.

Ivana Gottová už údajně v zahraničí je. Chce se vrátit jen na pohřeb a nadobro se posléze usadit v jiné zemi. Zatím se jí ale vše daří dělat nepozorovaně, tak uvidíme, zda to bude stejné i se stěhováním.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů