Pod parte je podepsána Gottova manželka Ivana s dcerami Charlottou Ellou a Nelly Sofií, Gottovy dcery Dominika a Lucie a vnuci Vojtěch a Jan. Na parte jsou uvedeny informace, kdy se bude konat rozloučení pro veřejnost i samotný pohřeb se státními poctami, a také již dobře známá skutečnost, že zpěvák zemřel pokojně ve spánku po dlouhé, těžké nemoci.

V levém rohu parte je citát od Františka Hrubína, který byl tvůrcem české milostné a přírodní lyriky - Nezemřel jsem, neboť vím, že budu žít stále v srdcích těch, kteří mě milovali. Tento citát je velmi oblíbený a většina pohřebních služeb ho nabízí. Ke Slavíkovi však sedne jako ulitý!

Na parte jsou oznámena místa, kde se veřejnost a rodina naposledy rozloučí s Karlem Gottem, který 1. října podlehl boji s akutní leukemií. Od jeho smrti se pietním místem stal prostor před vilou, kde božský Kája s rodinou žil. Na Bertramku denně proudí davy fanoušků, co mu zde chtějí zanechat něco na počest a památku. Svíčky, vzkazy, fotografie, plyšáci - a dokonce je zde k vidění i včelka Mája, k níž Mistr před lety nazpíval ústřední píseň, anebo sklenice vína, které Mistr tolik miloval.

Parte Karla Gotta
Autor: karelgott.com

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Gottův tajemník: Sundával jsem mu i ponožky, čas mu zkrátily mobily!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Gottův tajemník: Sundával jsem mu i ponožky, čas mu zkrátily mobily! Petr Macek, Lukáš Červený

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Fotogalerie
38 fotografií