Kopřivová narovinu o Jágrovi: Musí si udělat pořádek v životě!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 8:50 | Aktualizováno: 9. října 2019 15:34

Rozešli se v dobrém a dlouho neměli potřebu jeden druhého komentovat, teď ale Veronika Kopřivová udělala výjimku a promluvila o svém ex Jaromíru Jágrovi. Jakou radu mu blonďatá modelka dala?

Veronika Kopřivová po rozchodu s Jaromírem Jágrem dlouho nezahálela a našla si nového, věkově bližšího partnera Miroslava Dubovického. A jak to tak vypadá, rozhodně toho nelituje. Podle serveru blesk.cz si nedávno dokonce neodpustila šťouchanec do hokejového boha.

„Dneska je jedno, jestli tomu klukovi je 25, 35, 40 nebo 50. Vše záleží na výchově, zkušenostech a energii, kterou ten člověk má. Kolikrát jsou pětadvacetiletí kluci dál než čtyřicetiletí chlapi, ale není to tak samozřejmě vždycky,“ řekla modelka Top Star magazínu s tím, že ona sama je momentálně spokojená.

Kopřivová dokonce v televizním pořadu troufale komentovala současný milostný život svého expartnera, který zůstává po rozchodu nezadaný. „Jaromír si musí asi udělat pořádek ve svém životě,“ řekla narovinu a vzápětí svá slova vysvětlila.

„Přece jenom jeho hlavní náplní je velká láska k hokeji, takže až asi bude prostor v jeho životě pro další ženu a bude na to připravenej, tak doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ dodala blonďatá kráska.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr