I když už léta žije s manželem ve finských Helsinkách, na posledním rozloučení s otcem Dominika chybět podle všeho nebude. Ovšem její muž, kytarista finské metalové kapely Stratovarius, zřejmě ano. „Timo nepřiletí, nemá pohřby rád. A já půjdu v doprovodu své maminky,“ objasnila pro Aha! dcera bývalé tanečnice Antonie Zacpalové (84) s tím, že sama bude cestovat jen na otočku.

„Dlouho jsem byla bez práce, a tak zrovna neoplývám penězi,“ přiznala, co pro ni představovalo problém při rozhodování, zda do Prahy dorazí. Nakonec jí ale pomohla vdova po Gottovi Ivana. „Než jsem je ale začala shánět, ozvala se sama Ivanka a letenky mi poslala do mailu, aniž bych ji o ně musela prosit. Také se postarala o mé ubytování v krásném hotelu a mnoho dalších věcí,“ prozradila s tím, že s nevlastní matkou má dobré vztahy.

„Jsem jí vděčná, opravdu vděčná, že byla u tatínka do poslední chvíle a starala se o něj,“ nechala se slyšet Dominika Gottová. Ta ještě smrt milovaného tatínka úplně nezpracovala. „Cítím strašné prázdno a vím, že Ivanka je na tom stejně. Viděla jsem fotky z Bertramky a jsem ráda, že tam s holčičkami není. Nedá se tam projít a jsou tam i v noci zástupy lidí. Celá rodina se potřebujeme v tichosti vzpamatovat z toho šoku,“ doplnila blondýnka.

Ta se s Gottem viděla naposledy před dvěma měsíci, když za ním se sestrou Lucií přijely na Bertramku, aby všichni společně oslavili jeho 80. narozeniny. Tehdy tátu překvapila i jeho oblíbeným dortem, který mu dříve pekla jeho bývalá hospodyně. Tehdy také Dominika otci slíbila, že vyřeší své problémy s alkoholem a léky. „Kvůli naléhání tatínka jsem se musela dát dohromady. Úplně jsem ze svého života vyloučila prášky a alkohol,“ potvrdila.

Také si nyní ve Finsku našla novou práci, což jí pomáhá zvládat smutek. „Od včerejška jsem v novém zaměstnání. Pracuji v sushi restauraci. Tam nemám aspoň čas neustále přemýšlet jen nad tatínkem,“ dodala pro Aha! nejstarší dcera Gotta, který její maminku Antonii poznal v roce 1972 při natáčení klipu k jeho hitu Lady Carneval. Tehdy byl natolik okouzlen jejím uhrančivým pohledem a nádhernými havraními vlasy, že si ji hned odvezl domů. Ona mu těhotenství nejprve tajila a vše mu řekla až po narození dcerky. Karel se k ní veřejně přihlásil až o devět let později.

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Dominika Gottová dorazila před časem do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Fotogalerie
133 fotografií