Šíp.deník.cz

Když se to přežene s botoxem: Slavné krásky se změnily ve ZRŮDY!

6 fotografií 6
Lara Flynn Boyleová, Loretta Switová a Janice Dickinsonová. Opravdu chcete vidět, jak vypadají nyní?
Lara Flynn Boyleová, Loretta Switová a Janice Dickinsonová. Opravdu chcete vidět, jak vypadají nyní?
Zdroj: Koláž Šíp
"Šťabajzna" Loretta Switová Loretta Switová v současnosti. Poznali byste ji? Lara Flynn Boyleová patřila mezi nejkrásnější herečky. Lara Flynn Boyleová není zrovna ve formě.
Sdílej článek:

Se stářím se dá bojovat různě. Aktivním životním stylem, veselou myslí nebo sportem. Některé celebrity ale spoléhají na umělé berličky a někdy docílí přesně opačného výsledku.

Je to snadné. Možná až příliš. Stačí si nechat páchnout pod kůži botox a vrásky či povislá kůže zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Podobné procedury se zejména v zahraničí staly běžným jevem podobně jako plastiky prsou nebo liposukce.

Když se ale botoxová kúra opakuje příliš často, začnou se člověku nepřirozeně měnit rysy. Svědčí o tom následující tři ženy, které svého času platily za sexuální idoly. Dnes je situace zcela jiná.

K nepoznání se změnila třeba Loretta Switová, známá Šťabajzna ze seriálu M*A*S*H. Se stářím se rozhodla bojovat i Janice Dickinsonová, první supermodelka světa. Ale ani u ní není výsledek přesvědčivý. Smutná podívaná je také na herečku Laru Flynn Boyleovou, která ještě před několika lety patřila mezi nejpřitažlivější ženy Hollywoodu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů