Popelka na ledě se vrací, uvidíte Pepu Vojtka a uslyšíte Lucii Bílou

  11:30
Výpravné představení pro celou rodinu se po velkém úspěchu v zahraničí vrací do několika českých měst. Popelka na ledě vyrazí v prosinci na vánoční turné, které vyvrcholí až v novém roce.

Popelka na ledě | foto: Ticketportal.cz

Show

POPELKA muzikál na ledě

Winning Group Arena Křídlovická 911/34

9. 12. 2023

Winning Group Arena Brno

Koupit vstupenky

Představení plné pohádkové fantazie s nádhernou hudbou, fascinujícími filmovými projekcemi a světelnou kompozicí, třemi sty dobovými kostýmy a působivým variabilním jevištěm vytváří spolu s hereckými, pěveckými a krasobruslařskými hvězdami z představení nezapomenutelný zážitek nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Josef Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další. Účinkuje i mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

Vánoční turné Popelky na ledě odstartuje 23. listopadu v Ostravě, pokračovat bude během listopadu a prosince do Zlína, Plzně, Ústí nad Labem, Brna, Karlových Varů, Pardubic a Liberce. Poslední představení bude 8. února příštího roku v pražské O2 areně.

Autor:

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz