Hlavní obsah

Výstaviště v Letňanech ovládnou hry, kostýmy a turnaje o velké ceny

Novinky, ryn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přesně za týden se výstaviště v pražských Letňanech promění v Mekku všech herních fandů, vypukne zde totiž největší tuzemský veletrh věnovaný interaktivní zábavě For Games. Přinášíme přehled novinek, na které se návštěvníci mohou těšit.

Foto: archiv tvůrců

Ukázka ze hry FIFA20.

Článek

Veletrh For Games se koná od 17. října do 20. října v pražských Letňanech na výstavišti PVA Expo Praha. Osmý ročník veletrhu videoher a interaktivní zábavy probíhá v hale 2 a 5, v nichž se budou odehrávat turnaje ve videohrách, soutěžit v kostýmech či si zde půjde vyzkoušet ještě nevydané tituly.

Na veletrhu nebude chybět zastoupení PlayStationu, které si s sebou přineslo ihned několik titulů k vyzkoušení. Pouhých pár dnů po vydání si hráči budou moci zahrát relaxační adventuru Concrete Genie. K osahání zde bude i očekávaný remake klasiky z prvního PlayStationu – MediEvil, kde se hráči vtělí do rytíře kostlivce Sira Daniela.

Foto: archív tvůrců

Sir Daniel ze hry MediEvil

Pravděpodobně tou nejzajímavější hrou bude VR titul Marvel’s Iron Man, který vyjde až 28. února 2020. Mimo tyto novinky si půjde vyzkoušet i již vydané tituly pro PlayStation 4, jako jsou například Days Gone, nebo Marvel’s Spider-Man.

Nejočekávanější superhrdinská akce roku je venku. Nový Spider-Man se povedl

Hry a herní systémy

Ukázka z chystané videohry Marvel’s Iron Man VRVideo: archív tvůrců

Mimo to se mohou návštěvníci těšit na turnaje ve hrách Beat Saber, Fortnite a Gran Turismo Sport. Tím největším ale bude finále turnaje PS4 Tournaments ve hře FIFA20, jejíž kvalifikace právě probíhá a první tři místa si rozdělí peněžní výhru 45 tisíc Kč a další soutěžící 30 tisíc Kč v předmětech.

FIFA 20: Po dlouhých letech změna. Důvod k jásotu to však není pro všechny

Hry a herní systémy

Hrátky ve virtuální realitě. Československý Beat Saber konečně dorazil v plné verzi

Hry a herní systémy

Mimo tyto hry se zde uskuteční také finále turnaje Tiger Masters v dnes již kultovní on-line akci Counter-Strike: Global Offensive. Nebude chybět ani soutěž v kostýmech zvaná For Cosplay Cup.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Counter-Strike: Global Offensive

Na své si přijdou také fanoušci Nintenda a jejich konzole Switch. Ty si budou moci zkusit skvěle hodnocený Astral Chain a remake první Zeldy v The Legend of Zelda: Link´s Awakening.

Policistou s bojovníkem na řetězu v akční řežbě Astral Chain

Hry a herní systémy

Mimo tyto herní události se na výstavišti ve stejný čas konají také veletrhy For Toys se zaměřením na dětské hračky, For Babies točící se okolo potřeb pro děti a kojence a také modelářský veletrh Model Hobby.

Vstupenky na veletrh se dají pořídit v předprodeji za 150 Kč a na místě za 180 Kč. Zakoupená vstupenka je platná i na ostatní souběžně konané veletrhy.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám