Diváci v Praze a Ostravě se mohou těšit na Labutí jezero s rekordním počtem baletek

  10:49
Největší Labutí jezero v podání St. Petersburg Festival Ballet původně plánované na leden 2021 se kvůli pandemii koronaviru odkládá na leden 2022. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti pro nové datum, čas i místa, uvedená na vstupenkách, aniž by bylo nutné vstupenky vyměňovat.

Labutí jezero | foto: Ticketportal.cz

Divadlo

St. Petersburg Ballet - největší Labutí jezero

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál 5. května 1640/65

15. 1. 2022

Kongresové centrum Praha, Kongresový sál Praha 4-Nusle

Koupit vstupenky

Ruská škola klasického baletu se svěžím dechem 21. století se představí v lednu dvakrát v Ostravě a dvakrát v Praze. 

Obvykle v představení Labutí jezero vystupuje kolem dvaceti bílých labutí. St. Petersburg Festival Ballet jich ovšem přiveze 48. 

St. Petersburg Festival Ballet byl založen v roce 2011. Skupina sjednotila mladé a talentované umělce z nejlepších divadel v Petrohradu. Umělci, kteří zde působí, jsou držitelé divadelní ceny Zlatá maska, vítězové ruských a mezinárodních soutěží a držitelé mnoha prestižních vyznamenání.

Soubor s velkým úspěchem hostoval v USA, Itálii, Německu, Francii, Nizozemsku, Belgii, Finsku, Portugalsku, Číně, Brazílii, Mexiku a v dalších zemích.

V České republice vystoupí v lednu čtyřikrát. První dvě představení se uskuteční 13. a 14. ledna 2022 v ostravském Gongu a 15. ledna uvidí diváci dvě představení v pražském Kongresovém centru.

Autor:
Témata: vstupenky, Petersburg

Doporučené akce

Vstupenky nabízíme ve spolupráci s Ticketportal.cz