Šíp.deník.cz

Nejdojemnější snímky z veřejného pohřbu Karla Gotta

24 fotografií 24
V síni dominovalo krásné srdce od vdovy Ivany
V síni dominovalo krásné srdce od vdovy Ivany
Zdroj: profimedia
Dominika Gottová vypadala po příjezdu velmi zničeně. Smrt otce nese Gottová těžce. Pražský Žofín zahalil smutek. Dorazilo tisíce lidí.
Sdílej článek:

Karel Gott měl v pátek veřejné rozloučení na pražském Žofíně, kam mu přišli dát své poslední sbohem desítky, možná stovky tisíc lidí! Zájem o pohřeb známého zpěváka byl enormní a přišlo i mnoho českých celebrit. Pojďte se s námi podívat na dojemné momenty z tohoto smutného dne!

Od smrti Karla Gotta jakoby se v Čechách zastavil čas! Hvězda pop music Karel Gott za svou kariéru ovlivnil několik generací! Není divu, že jeho odchod vyvolal velkou vlnu smutku.

Slavný zpěvák po sobě zanechal vdovu Ivanu a čtyři dcery. Pro dvě nejmladší, Charlotte a Nelly je odchod tatínka velice traumatizující, truchlí ale pochopitelně celá rodina a s ní stovky tisíc fanoušků! Díky štědrosti Ivany Gottové se na pohřeb svého tatínka dostane i prvorozená Dominika, která by jinak, jak sama přiznala, neměla na letenku!

Karel Gott se ještě stihl důstojně rozloučit několika hudebními počiny! Nejprve vypustil duet se Charlotte, Srdce nehasnou, dokončil autobiografickou knihu a dokumentární film s Olgou Špátovou, který bude tečkou za jeho celoživotním dílem.

Oblíbenost Gotta se opravdu nedá přehlédnout, před jeho vilou na Bertramce od jeho skonu lidé položili desítky tisíc svíček a nové stále přibývají…

Po Karlu Gottovi zůstala velká černá díra, kterou už nejspíš nikdy nikdo nezalepí. Díky muzice ale hvězda známého zpěváka nikdy nevyhasne. Šíp pro vás vytvořil galerii z pátečního obřadu, kde nechyběl například Janek Ledecký a další osobnosti českého showbyznysu!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů