Martina Pártlová, jedna z tria komiček uskupení 3v1, se již před nějakou dobou rozešla s přítelem, s nímž byla téměř rok, a se kterým jela dokonce i na dvě romantické dovolené. A i když to vypadalo, že od té doby jí pelíšek nikdo nezahřívá, její poslední příspěvek na sociálních sítích byl notně matoucí: Sdílela totiž fotku, na které pózuje, až podezřele přítulná, po boku vysokého fešáka s brýlemi! „Můj nový chlapec,“ napsala navíc ke snímku.

To byl pro mnohé její příznivce dost šok, ani svého tehdejšího partnera, přestože s ním byla poměrně dlouho, nikdy na instagramu takhle otevřeně neukázala. Jenže jak už to bývá, nic není takové, jak to na první pohled vypadá. „Naštěstí pro něj jen ve videoklipu novýho československýho šlágru,“ vysvětlila totiž usměvavá blondýnka, která, když zrovna nenatáčí vtipná videa se svými kamarádkami Veronikou Arichtevou(33) a Nikol Štíbrovou (33), koncertuje společně s kapelou Čechomor.

Oním sexy mládencem je totiž slovenský zpěvák Jozef Kramár, který si říká Spoko, frontman skupiny Smola a hrušky, Takže bohužel, žádná nová známost, ale jenom pracovní povinnosti – přestože Spoko vypadá přesně tak, jak si tahle sympatická umělkyně představuje ideálního muže! „Líbí se mi vysocí chlapi, ale vlastně jsem je nikdy moc neměla, vždycky jsem měla samý useklý kecky,“ prozradila nedávno Blesku se smíchem.

VIDEO: Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová má na chlapy zvláštní požadavek! A přitom je to jejich největší slabost Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií