Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Poslední přiťuknutí na Gottovu počest: Po mši se vybraní hosté přesunuli na smuteční hostinu

Poslední přiťuknutí na Gottovu počest: Po mši se vybraní hosté přesunuli na smuteční hostinu
Zdroj: archiv
+ Dalších 38 fotografií
rozloučení
Pro řadu hostů rozloučení s Karlem Gottem (†80) v sobotu nekončilo zádušní mší v katedrále sv. Víta. Pro pozvané byla uspořádána hostina v jedné z restaurací pod Pražským hradem. Smuteční hostinu zorganizovala vdova Ivana Gottová. Kdo přišel na smuteční hostinu zavzpomínat na Karla Gotta?

Po zádušní bohoslužbě v Chrámu sv. Víta, která trvala hodinu a půl, se řada hostů přemístila na smuteční hostinu, kde mohli společně na kamaráda Karla zavzpomínat. Vdova Ivana s Karlovými dcerami mezitím jely manžela a tatínka doprovodit na poslední cestu do motolského krematoria

Po definitivním rozloučení s Mistrem se Ivana i se staršími dcerami na smuteční hostinu vrátily. Na tu byli pozváni jen ti nejbližší. Nechyběla Dagmar Havlová, Libor Bouček (38) s manželkou, Jiřina Bohdalová, Vojta Dyk (34) s Táňou Dykovou nebo Antonie Zacpalová, maminka nejstarší dcery Dominiky Naposledy si tak všichni mohli přiťuknout na Karlovu památku.

Sobota se nesla ve znamení rozloučení s českou hudební legendou Karlem Gottem. Bohoslužbu jsme sledovali od začátku do konce, podívejte se na nejdojemnější snímky ze zádušní mše za Karla Gotta.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy