Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejdojemnější chvíle z Gottova pohřbu: Dominika dává polibek na tatínkovu rakev

Nejdojemnější chvíle z Gottova pohřbu: Dominika dává polibek na tatínkovu rakev
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
sbohem, tati
Po zádušní mši se nejbližší rodina jela rozloučit s Karlem Gottem do motolského krematoria, kde měl být Mistr zpopelněn. Po smutném loučení rodina prostor krematoria opustila. Fotografie z místa patří k těm vůbec nejdojemnějším. Nejstarší dcera Dominika dala tatínkovi na rakev polibek. Moc ho milovala.

Dominika Gottová prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života. V posledních letech se potýkala se závislostí na alkoholu, finančními problémy, psychickou nemocí svého manžela a aby toho nebylo málo, před několika dny opustil navždy tento svět její milovaný táta Karel

Dominika přiletěla z Helsinek na pohřeb už ve čtvrtek. Noc v hotelu, který jí zaplatila "macecha" Ivana (43), přečkala se svou maminkou Antonií Zacpalovou. Obě dámy se zúčastnily zádušní mše a smuteční hostiny, kterou zorganizovala Ivana. Do motolského krematoria se jela naposledy rozloučit jenom nejužší rodina včetně Dominiky. Ta dala na rakev tatínkovi polibek a neubránila se slzám.

Před smrtí svého otce mu slíbila, že se s démonem alkoholem vypořádá. Zdá se, že se svůj slib snaží splnit. Vypadala totiž v obličeji o poznání lépe než v červenci, kdy přijela i s manželem oslavit tátovy osmdesátiny.

Zádušní mši pro pozvané hosty jsme sledovali. Podívejte se, jak se slavné tváře loučily s legendou Karlem Gottem.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy