Hlavní obsah

Frýdek-Místek - Litoměřice 2:4Litoměřice si po výhře ve Frýdku-Místku upevnily třetí místo

Frýdek-Místek

Hokejisté Litoměřic vyhráli v předehrávce 17. kola první ligy na ledě Frýdku-Místku 4:2 a po třetím vítězství za sebou si upevnili třetí místo v tabulce. Domácí potřetí za sebou nebodovali a zůstali dvanáctí.

Článek

Litoměřice zůstaly na severu Moravy po sobotním duelu v Ostravě proti Porubě, který vyhrály 6:0. Ve Frýdku-Místku se ujaly vedení 45 sekund před koncem první třetiny, kdy se prosadil ve vlastním oslabení Josef Jícha. Po 53 vteřinách druhé části vyrovnal Štěpán Novotný, ale ve 34. minutě vrátil hostům vedení opět v oslabení Fin Kristian Kangas.

V závěru druhé části sice opět smazal ztrátu Rostislav Martynek, ale v 58. minutě rozhodl zápas ve prospěch Stadionu Matěj Beran a 28 sekund před koncem zpečetil výsledek při power play gólem do prázdné domácí branky Martin Kadlec.

Litoměřice se vzdálily čtvrtému Přerovu na rozdíl tří bodů a druhé Porubě se přiblížily na jeden bod.

Předehrávka 17. kolo první hokejové Chance ligy:
Frýdek-Místek - Litoměřice 2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Branky: 21. Š. Novotný, 39. Martynek - 20. J. Jícha, 34. Kangas, 58. M. Beran, 60. M. Kadlec. Rozhodčí: Koziol, Ondráček - Bartek, Hranoš. Vyloučení: 6:6, navíc Marcel (Litoměřice) 10 min. Bez využití. V oslabení: 0:2. Diváci: 1005.

Reklama

Související témata: