Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Hokejisté Litoměřic vyhráli potřetí za sebou, Frýdek-Místek potřetí padl

Sedmnácté kolo první hokejové ligy předehráli hráči Frýdku-Místku a Litoměřic. Hosté zvítězili 4:2 a po třetím vítězství za sebou si upevnili třetí místo v tabulce. Zato hokejisté Frýdku-Místku na body čekají už tři zápasy a v tabulce zůstali dvanáctí.

Zápas Litoměřice - Ústí nad Labem
zdroj: ČT sport autor: Vít Čepický

Celek Litoměřic zůstal na severu Moravy po sobotním duelu v Ostravě proti Porubě, který vyhrál 6:0. Ve Frýdku-Místku se ujali hosté vedení 45 sekund před koncem první třetiny, kdy se prosadil ve vlastním oslabení Josef Jícha. Po 53 vteřinách druhé části vyrovnal Štěpán Novotný, ale ve 34. minutě vrátil hostům vedení opět v oslabení Fin Kristian Kangas.

V závěru druhé části sice opět smazal ztrátu Rostislav Martynek, ale v 58. minutě rozhodl zápas ve prospěch Stadionu Matěj Beran a 28 sekund před koncem zpečetil výsledek při power play gólem do prázdné domácí branky Martin Kadlec.

Litoměřice se vzdálily čtvrtému Přerovu na rozdíl tří bodů a druhé Porubě se přiblížily na jeden bod.

První hokejová Chance liga - 17. kolo:

Frýdek-Místek - Litoměřice 2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Branky: 21. Š. Novotný, 39. Martynek - 20. J. Jícha, 34. Kangas, 58. M. Beran, 60. M. Kadlec. Rozhodčí: Koziol, Ondráček - Bartek, Hranoš. Vyloučení: 6:6, navíc Marcel (Litoměřice) 10 min. Bez využití. V oslabení: 0:2. Diváci: 1005.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články