Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nehezký šlendrián, rozčilují se fanoušci Gotta nad nedůstojným rozloučením na dvorku krematoria

Dvorek krematoria nebylo to pravé místo pro poslední rozloučení.
Zdroj: Extra.cz
+ Dalších 16 fotografií
neúcta
Po zádušní mši v Chrámu sv. Víta pokračovala rakev s ostatky Karla Gotta (†80) do motolského krematoria, kam ji doprovodila vdova Ivana a nejužší rodina. Poslední rozloučení s manželem a tatínkem bylo velmi dojemné. Dojem ale kazilo prostředí, ve kterém definitivní rozloučení proběhlo. Na dvorku krematoria, kde na zemi ležela hadice a v pozadí stál oprýskaný kontejner plný starých smutečních věnců a kytic.

Neuctivého prostředí si všimli i fanoušci a strhla se bouřlivá diskuze o tom, že tohle si Karel Gott ani jeho rodina nezasloužila. Na špinavý dvorek v pozadí s oprýskaným kontejnerem dorazil stříbrný mercedes po půl jedné odpoledne. Příjezd vozu sledovaly desítky fanoušků.

Na dvorku krematoria byla přítomna už jenom vdova Ivana Gottová a nejbližší rodina. Po vyndání rakve z vozu se rodina před Mistrem naposledy poklonila a rozloučila. Po noblesním prostředí žofínského paláce a honosném rozloučení v Chrámu sv. Víta byl tohle opravdový šok.

"Ta kombinace merecedesu, pohřebáků v oblecích a bílých rukavicích a k tomu rezavý kontejner! Jako bychom se vrátili do socialismu," napsala na sociální síti uživatelka Sonja.

"Opravdu pěkná neprofesionalita a nezasloužený šlendrián vůči člověku, který svou vlastní profesionalitou a perfekcionalismem proslul. Krematorium v Motole se náramně odprezentovalo a má reklamu jak se patří," napsala další uživatelka Lenka.

Řada fanoušků se shodla na tom, že poslední sbohem mohla dát rodina Mistrovi uvnitř krematoria a ne na betonovém dvorku s kontejnerem v zádech. Poslední polibek a poklonění nad rakví jsme sledovali. ZDE se podívejte na poslední cestu Karla Gotta.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy