Plavovlasá modelka Helena Houdová se dala na cestu duchovna a ezoteriky po rozvodu s manželem, bohatým indickým podnikatelem Omatem Amanatem (46). „Posvátnou sexualitou“ se zabývá už dobrých šest let, poté, co se rozhodla vyléčit z traumat ze své minulosti. Jak již dříve přiznala na instagramu, v dětství byla sexuálně zneužitá, což vedlo k její bulimii a sebenenávisti. Jenže tento traumatický zážitek nebyl jedinou děsivou událostí z dob, kdy byla malým dítkem. Nyní se na sociálních sítích svěřila se zážitkem, ze kterého mrazí: Měla prý dar vizí, které se v sobě rozhodla sama potlačit!

„Před pár dny mi vyběhla vzpomínka z dětství: Stojím ve své postýlce a okolo mne jsou bytosti. Bytosti, které nejsou lidé. Nebojím se. Jen je toho na mne moc,“ popisovala. „Pamatujete si, když jsme za komunismu dostávaly tablety fluoridů? Tehdy se věřilo, že ochraňuje zuby. Dnes už díky vědě víme, že se také podílí na Alzheimerově chorobě a kalcifikuje mozkové tkáně - speciálně šišinku, epifýzu - naše třetí oko, které je naším propojením s vědomím a intuicí. A protože jsem už tehdy cítila, že moje vize nejsou vítány, že nezapadají do kolonky ‚normální‘, že nejsem stejná jako moje rodiče, vylezla jsem z postýlky a snědla celou plnou lahvičku fluoridových tabletek. Podvědomě jsem se znecitlivěla. Od té doby jsem vize neměla.“

„Až moje trauma před pár lety mi připomnělo, že tyhle dary mám. Že jsem sem přišla, abych je používala. A já chci tenhle post věnovat všem těm, kteří se také necítili vítáni. Kteří mají pocit, že sem nepatří. Že jsou jiní. Je čas, abychom vstoupili do své síly. Jsme tu ze stejného důvodu: Pomoci lidstvu žít v nejvyšším potenciálu soucítění, vědomí, klidu a lásky,“ ukončila vzletně své pozoruhodné vyprávění.

Kdo by ovšem čekal, že tato poněkud neobvyklá slova její fanoušci odsoudí a doporučí blond krásce vypolstrovaný pokojík, ten by se zatraceně zmýlil! Všichni Houdové gratulují k síle tato slova vůbec napsat, a svěřují se jí se svými vlastními mystickými zážitky. Jedna dáma se jí například svěřila, že mívala dar číst lidem myšlenky. Nyní je dokáže už „jen“ cítit. „Tak tohle mám od malička taky!“ reagovala nadšeně modelka a trojnásobná maminka Houdová.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií