Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kontejner, nedopalky a rakev s Karlem Gottem: Pravda o rodinném loučení v krematoriu

Kontejner, nedopalky a rakev s Karlem Gottem: Pravda o rodinném loučení v krematoriu
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Vysvětlení krematoria
Desítky tisíc lidí na Žofíně, o den pozdějí další tisíce u katedrály sv. Víta. Rodina Karla Gotta (†80) se mohla v nejužším kruhu naposledy rozloučit až v motolském krematoriu. Jenomže tam sice nechybělo soukromí, zato však vedle rakve stál kontejner, po zemi se válely nedopalky a opodál i železná lodička. Krematorium teď přispěchalo s vysvětlením!

Fanoušci se zhrozili z pohledu na dvorek Krematoria Motol, kde se příbuzní Karla Gotta (†80) nad rakví rozloučili už úplně naposledy. Po zemi se válely špačky od cigaret a za truchlící rodinou stál obrovský kontejner. Sice za plotem, ale v těsné blízkosti byly dokonce záhadné střepy...

Proč před příjezdem vdovy a dcer nikdo neuklidil? Původně tam totiž vůbec neměly z vozidel s černými skly vystupovat!

„V okamžiku, kdy přijel pohřební vůz s ostatky Karla Gotta, obřadní síň byla prázdná. Vedle ní je místnost, kde se se zemřelými může rozloučit nejbližší rodina. Rozloučení pozůstalých s Karlem Gottem u rakve, které následně proběhlo v zadní části areálu, bylo však neplánované a naprosto spontánní,“ uvedli zástupci krematoria pro web Blesk.cz.

Nápad na poslední sbohem, u kterého už nebude veřejnost, se tak nejspíš zrodil až cestou z Pražského hradu do Motola.

S milovaným tatínkem, manželem a přítelem se na dvorku krematoria rozloučila vdova Ivana Gottová (43) s nejmladší dcerou Nelly Sofií (11). Charlotte Elle (13) už na další loučení nad rakví síly nestačily, a tak zůstala v autě. Poklonily se i starší dcery Dominika Gottová (46) a Lucie Kovaříková (32) i Ivanina maminka Blanka Krejčí (68), která se o Mistra starala.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy