Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominika Gottová se chystá do boje o peníze: Ivanu chce prý žalovat kvůli dědictví

Dominika Gottová se chystá do boje o peníze: Ivanu chce prý žalovat kvůli dědictví
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 6 fotografií
žaloba
Od smrti Karla Gotta (†80) uběhly teprve dva týdny a už začíná boj o jeho majetek. Manžel slavíkovy prvorozené dcery Dominiky Gottové (46) Timo Tolkki pro server TN.cz uvedl, že se kvůli neférovému majetkovému vyrovnání rozhodla zažalovat Ivanu Gottovou (43). Manželé hledají právníka, který by je bezplatně zastupoval.

Zesnulý zpěvák Karel Gott po sobě zanechal jmění, jehož hodnota šplhá až do stamiliónů korun. S nejstarší dcerou Dominikou Gottovou se prý Mistr vyrovnal už před svou smrtí, ta ale není spokojená s tím, jakou částku dostala. „Sto tisíc euro, které dostala, to je spíš vtip. Musí dostat víc,“ uvedl v rozhovoru pro TN.cz Dominiky manžel Timo Tolkki

U předběžného vyrovnání podle Tolkkiho bylo několik právníků a Dominika ho tak musela podepsat. Prý ale dostala jen malý zlomek z Gottova bohatství. Manželé proto aktuálně hledají vhodného právníka, který je vzhledem k jejich neblahé finanční situaci bude zastupovat bezplatně.

Ivana Gottová se spolu s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií musí nyní nejen vyrovnávat se smrtí milovaného manžela a otce, ale musí se připravovat i na boj o jeho majetek. Více se dočtete v rozhovoru, který Timo Tolkki poskytl portálu TN.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy