Lunin: Nikdo nemohl vědět, že Keylor Navas odejde

16.10.2019, 09:49
Aktuality
Životní úspěch a následně velké zklamání v průběhu několika měsíců zažil Andrij Lunin. Mladý brankář na jaře pomohl Ukrajině k triumfu na světovém šampionátu hráčů do dvaceti let, aby následně opět usedl na lavičku náhradníků...

Dvacetiletý Lunin na sebe upozornil v celku Zarja Luhansk a v červenci 2018 přestoupil za osm a půl milionu eur do Realu Madrid. Loni hostoval v Leganésu, kde posbíral jenom sedm soutěžních startů. A lepší to není ani letos, to si ho vypůjčil Valladolid a Ukrajinec stále čeká na svůj debut.

Luninovi v Realu Madrid hodně pomohl Keylor Navas a ten měl letos plnit roli dvojky. Rozhodl se tak trenér Zinedine Zidane a vše se změnili s blížícím se koncem srpna, kostarický gólman požádal o odchod a nakonec zamířil do PSG, opačným směrem pak putoval Alphonse Aréola. Tou dobou už Lunin v hlavním městě Španělska ale nepobýval.

"Nikdo nemohl vědět, že Keylor Navas z Realu Madrid odejde. Kdybych to věděl, měl bych příležitost zůstat," prohlásil Lunin.

"Keylorův přístup mi pomohl cítit se v klubu lépe. Často jsme spolu chodili na oběd a neustále se o něčem bavili, což mi hodně pomohlo. Neustále se mě vyptával na mojí situaci a já jsem mu za jeho pomoc vděčný. Valladolid má několik hodně kvalitních hráčů, tréninky jsou náročné a hodně intenzivní, ale pro můj další vývoj je to dobré," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
rel7

Kdo si počká....na konci sezóny očekávám článek: nikdo nemohl vědět že si na hostování ve Valladolidu nezachytam

Reagovat
smazaný uživatel

Lulin*

Reagovat
FC Porto FC

To mu Real opět není schopnej zajistit hostování kde bude chytat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, to absolutně nechápu. Loni také někde hostoval a prakticky nechytal. A navíc se o něm pořád objevují články, že o něj má zájem další klub. Naposledy minulý týden Betis

Reagovat
TheMally11

co by jsi chtě lod Haha Madridu ?

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je co slibili pri vyjednavani smlouvy a jaka je pak realita, masip je trash tak se celkem divim, tady by ale melo jednoznacne byt zavedeny nejaky pravidlo, ze klub kterej si bere takovyho hrace na hostovani mu automaticky musi zajistit minuty na hristi,samozrejme, pokud je nekdo spatnej, tak ho nenechas hrat, to je jasny, ale beres si hrace co mas nejak nasledovanyho a kdyz mu pak nedas ani zapas tak je to jednoznacne chyba klubu a jinak by mela byt moznost toto hostovani ukoncit predcasne a to i mimo prestupovej termin a umoznit hraci najit si novy angazma taktez mimo prestupovej termin, neni mozny pro tak talentovanyho hrace pul roku nebo dokonce rok stat.

Reagovat
Lifted

Reagovat
kilobyte

Při vyjednávání smlouvy mohli slibovat, co chtěli. Důležité je, co ne ve smlouvě. Proč by měl hráč na hostování mít automatický minuty? Vždy by měl mít přednost mateřský hráč.

Tohle je prostě jen hloupost Realu, že mu nedokáží najít klub, kde by mohl dělat jedničku bez perspektivy. Možná částečně i hráče, že si neuvědomuje svoje kvality a nebo je nedokáže prodat.

Reagovat
RadekVonCZE

Dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Picovina

Reagovat
misinho7

Jeho naozaj mozu totalne znicit. Uz druhy rok ked ho poslali hostovat do klubu ktory ma svoju jednicku a on teda sedi na lavicke. Radsej mal ist niekde do druhej ligy ale hlavne chytat. Takto zabiju jeho talent.

Reagovat
Messi14

no nevim, jestli to nikdo nemohl vedet, vsak se to uz nejakou dobu cekalo, kdyz Navas chytal vyborne a stejne tu duveru na jednicku nemel a nekolikrat rikal, ze chce chytat.. a courtois byl mizernej uz v chelsea, skoda ze musel jit za hazardem no

Reagovat
pospech11

V létě půjdou jak Areola, tak Curtois pryč a Lunin bude hezky jednička. A zadá mu bude kryt Luca nebo Belman

Reagovat
Zark

urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Courtouis je hroznej. Areola jen na hostování. Možný je asi všechno

Reagovat
Zark

delas jak kdybys neznal real, ti radeji koupi nejakeho "osvedceneho" pokemona

Reagovat
Lifted

to určitě

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=p693u53Q10U

Tohle je stejně skvělý. U jiných top hráčů by člověk kompilaci podobných highlightů skládal za celou kariéru a měl by problém to dorovnat, tady to je jedna sezóna a dost možná bude bez Zlatýho míče

Reagovat
pobody's nerfect

chybí mi tam tento highlight

https://bit.ly/2BjSnNO

Reagovat
technecium

Ale z toho zápasu tam jsou jeho akce

Reagovat
Remt

Proste buh

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vase nepotlacitelna touha neustale vsude cpat messiho a opakovat jak je uzasnej to uz hranici s psychickou poruchou

Reagovat
technecium

To víš, vyskočilo mi to v doporučených videích a málem jsem se u toho udělal, tak proč bych dobrý porno neposlal dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dron

Ano, on je nemocnej.

Reagovat
technecium

Sám jsi nemocnej

Reagovat
Dron

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

nemá chodit do klubu, kterej ani neumí vyslovit....

Reagovat
Alf14

sakra to mu Real neumí zajistit ve smlouvě určitý čas na hřišti ? na co je hostování když stejně nehraje navíc už druhou sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele