Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odhalená tajemství Viewegha, Slovákové a dalších hvězd! eXtra.cz spouští nový pořad Extra Host s moderátorkou Evou Decastelo

+ Další fotografie
Redakce eXtra.cz přichází s novou talkshow, ve které si se slavnými otevřeně povídá ostřílená moderátorka Eva Decastelo (41). Koho svou bezprostředností ohromila a kdo zase ohromil ji? Podívejte se na trailer k pořadu, v němž vystupují jen slavní, kteří mají co říci.

Již tuto neděli 20. října odstartuje dlouho připravovaný projekt redakce eXtra.cz, v němž jsme se rozhodli vyzpovídat ty, které mají čtenáři a diváci rádi. A aby nešlo o suchopárné rozhovory, ale měly šťávu a navíc ještě lidskost, oslovili jsme Evu Decastelo (41). Ta získala ostruhy již v několika televizích, včetně Novy a Primy.

„Při natáčení si užívám nejvíc to, že se o lidech, o kterých si myslím, že je znám dlouho a vím o nich všechno, dozvím úplně nové věci. Paradoxně mě velmi baví situace, kdy host převezme otěže a já mohu být chvilku jenom v roli posluchače. Jsou to milé rozhovory, ke mně se nikdo nemusí bát přijít,“ dušuje se Eva.

Otevřené povídání

„Točíme v intimní a přátelské atmosféře. Vlastně to vypadá stejně, jako bych si šla s někým popovídat do kavárny. Patrně i proto jsou hosté tak vstřícní a otevření. Ale rozhovory se snažím vést tak, aby se ti lidé se mnou chtěli vídat i nadále,“ dodala se smíchem moderátorka.

Nový pořad s názvem Extra Host bude mít vskutku zajímavé hosty. Hned v neděli si Decastelo popovídá s proslulým spisovatelem Michalem Vieweghem, který prohlásil, že lichotkami od Evy se bude muset pochlubit svému psychiatrovi, čekají nás ale i taková jména jako Tonya Graves (ta přeruší natáčení velmi vtipným telefonátem), Bořek Slezáček, nepřekonatelně zábavný Osmany Laffita, Jitka Asterová (59), Robert Vano, Nela Slováková, Monika Bagárová, Tereza Fajksová, Ivan Vyskočil, první manažer Ivety Bartošové Tomáš Gottlieb a mnozí další.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy