Hlavní obsah
Článek

Řeč prince Harryho (39) během charitativního večera organizace WellChild dojala celý sál - a nejvíc jeho samotného. Když v ní zmínil své (nadcházející) otcovství, zajíkl se a ze všech sil se snažil udržet slzy.

Princ Harry je dlouholetým podporovatelem organizace WellChild, která pomáhá rodinám vážně nemocných dětí a mladistvých. Letos poprvé na galavečeru, během kterého se předávaly ceny pro malé pacienty, ale i lékaře a zástupce dalších profesí, kteří dětem a jejich rodinám pomáhají, mluvil z pozice rodiče.

Co ho dojalo, byla vzpomínka na loňský rok, kdy už vévoda a vévodkyně ze Sussexu věděli, že čekají dítě. „Nikdo jiný to nevěděl, ale my ano,“ svěřil princ.

Poté vzdal hold rodičům nemocných dětí. „Žádný rodič nechce slyšet, že jeho dítě bude trpět, že bude čelit vážným situacím, které ovlivní životy všech. Setkání se všemi dětmi z WellChild a rodiči nám dokázalo dodat optimismus, naději a sílu, které by žádný profesionál, žádná kniha ani rada nemohli dát. Takže děkuji za to, jací jste,“ uvedl Harry, kterého na akci doprovodila manželka a matka syna Archieho, vévodkyně Meghan (42).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám