Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Mistrova věrná kopie: Charlottka Gottová je čím dál víc podobná zesnulému tatínkovi

Mistrova věrná kopie: Charlottka Gottová je čím dál víc podobná zesnulému tatínkovi
Zdroj: archiv
+ Dalších 11 fotografií
geny
Každá z dcer Karla Gotta (†80) je tatínkovi podobná. I když každá jinak, slavného tátu opravdu nezapře ani jedna. Nejméně je Mistrovi podobná Lucie (32) a nejvíce byla vždy Dominika (46). To se ale začíná měnit. Druhá nejmladší dcera Charlotte Ella (13) jde do tátovy podoby čím dál víc.

Charlottka se za poslední roky hodně změnila. Z roztomilé holčičky s tvářičkami roste mladá slečna, která se pořádně vytáhla a momentálně je velmi štíhlá. Čím dál více se začíná podobat tatínkovi Karlovi, který v začátcích své kariéry byl také extrémně hubený až vychrtlý. Propadlé tváře a nohy jako hůlčičky, s takovou vizáží si Karel Gott přišel v roce 1967 pro svého pátého Zlatého slavíka.

Charlottka jako mladá dívka se mění každým rokem. Na zádušní mši za milovaného tátu si stejně jako její sestra Nelly vedla dobře. Zachovala chladnou hlavu a emočně se moc neprojevovala. Právě v první lavici v katedrále sv. Víta se tatínkovi zamlada nesmírně podobala.

Čeká Charlottku podobná kariéra jako slavného otce? Už teď je jasné, že talent po Mistrovi zdělila. Svým zpěvem očarovala Česko především v emotivním duetu Srdce nehasnou, který nazpívala s tatínkem přibližně rok před jeho smrtí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy