Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nádor ju pripravil takmer o všetky vlasy: Razantný krok českej speváčky... Nový "účes" ju dohnal k slzám!

Nádor ju pripravil takmer o všetky vlasy! Zobraziť galériu (4)
Nádor ju pripravil takmer o všetky vlasy!

PRAHA - Neuplynul ani mesiac odvtedy, čo česká hviezda Markéta Konvičková (25) oznámila svojim fanúšikom šokujúcu správu. Pod pokrievkou dovtedy držala tajomstvo týkajúce sa svojho zdravotného stavu. Po kritike svojho vzhľadu, ktorú schytala od jedného z fanúšikov, sa rozhodla prehovoriť. Lekári jej objavili vzácny nádor...

Počas štátnic Markéta náhle začala prichádzať o vlasy. Myslela si, že je to reakcia na stres kvôli náročnému obdobiu v škole. Ani po čase sa jej však nepolepšilo, a tak sa rozhodla vyhľadať pomoc lekárov. Po sérii vyšetrení si vypočula desivú diagnózu. To, čo sa na spočiatku javilo ako cysta na vaječníkoch, bol karcinoid.

„Zistili, že išlo o vzácny druh nádoru,” vysvetlila, keď sa nedávno jeden z jej sledovateľov pustil do jej výzoru. Odkázal jej, že vyzerá strašne, má hroznú ofinu a je opuchnutá ako paradajka. Markéta tak vyšla s pravdou von a prezradila, čo sa s ňou deje. „Dúfam, že keď si toto prečítate, tak sa hanbou prepadnete do zeme,” odkázala "fanúšikovi".

Markéta Konvičková kvôli nádoru prišla o množstvo vlasov. Najnovšie začala nosiť parochňu.
Zobraziť galériu (4)
Markéta Konvičková kvôli nádoru prišla o množstvo vlasov. Najnovšie začala nosiť parochňu.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Nádor napokon Markéte vybrali a začala sa opäť dávať dokopy. S vlasmi to však stále nebola žiadna sláva, čo sa jej dotklo ako zrejme každej jednej ženy na jej mieste. Zostalo jej ich totiž naozaj máličko. Najnovšie sa tak rozhodla pre rázny krok. Navštívila kadernícky salón, odkiaľ odchádzala s novou parochňou. Pre tento účel sa spojila s českou nadáciou Daruj vlasy a známym kaderníkom Michalom Zapomělom. 

Českej speváčke zostalo kvôli ochoreniu minimum vlasov. Tie teraz skrýva pod parochňou.
Zobraziť galériu (4)
Českej speváčke zostalo kvôli ochoreniu minimum vlasov. Tie teraz skrýva pod parochňou.  (Zdroj: Instagram M.K.)

A výsledok? Skutočne očarujúci! „Som nositeľkou nádhernej parochne a cítim sa ako kráľovná. Veľmi vám ďakujem. Až ma to dnes v Sama doma rozplakalo,“ napísala Markéta, ktorú nový účes dohnal k slzám. „Pre niekoho je možno vonkajšia krása povrchná,  ale je dôležité cítiť sa sama so sebou dobre,“ napísala otvorene a vyzvala svojich fanúšikov, aby sa neváhali s podobným problémom obrátiť na spomínanú nadáciu, prípadne im svoje vlasy pred dobrú vec a pomoc pacientom darovali.

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu