Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jana pozrela do záchodovej misy a takmer to nepredýchala: FOTO mimoriadne nechutného nálezu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Jana Engler)

CAIRNS - Nemka Jana Englerová, ktorá sa presťahovala do Austrálie, zažila nečakané stretnutie s hadom. Pytóna našla vo svojej záchodovej mise, kde požieral potkana. Mladá žena tvrdí, že ho najprv videla liezť po strome vedľa svojho domu asi týždeň pred nečakaným nálezom.

Jana žije v meste Cairns na severovýchode Austrálie už jedenásť rokov, no takéto stretnutie s pytónom zažila po prvýkrát. Minulú sobotu ráno sa chystala na trhy. Predtým zašla na toaletu a rozsvietila svetlo. Práve vtedy zažila poriadny šok. V záchodovej mise totiž zbadala hada požierajúceho potkana.

Jana pozrela do záchodovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jana Engler)

FOTO Muž rozobral sporák a... preboha! Toto by ste v ňom nikdy nájsť nechceli

Englerová sa domnieva, že ide o rovnakého pytóna, akého videla približne pred týždňom neďaleko svojho obydlia. "Boli sme u susedov, keď sa psy odrazu išli z niečoho zblázniť. Vyšli sme von a videli sme, ako sa had preplazil po mojom dome na vedľajší strom," hovorí. Po záchodovom incidente jej neostávalo nič iné, ako kontaktovať profesionálneho odchytávača hadov. Dvere do kúpeľne dôkladne zavrela. 

Jana pozrela do záchodovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Jana Engler)

"Lovec hadov si myslel, že pytón sa schováva pod záchodovou rímsou, odkiaľ steká voda do WC. Misu preto začal ohrievať fénom, no ukázalo sa, že had medzičasom zmizol," pokračuje Jana. Spoločne s hadím lovcom preto prezreli odtokové rúry v dome. Zistili, že z toaletnej rúry vedie vzduchová rúrka, ktorá ústi hore na streche. V Cairns je momentálne veľké sucho, podľa Jany sa preto potkan prišiel napiť do rúry. Stal sa však obeťou pytóna, ktorý sa cez toaletnú rúru dostal az do záchodovej misy. 

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu