Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Blízcí Michaela Schumachera promluvili o jeho stavu: Bývalý šéf s ním chce jít na závody

Blízcí Michaela Schumachera promluvili o jeho stavu: Bývalý šéf s ním chce jít na závody
Zdroj: Facebook
+ Dalších 19 fotografií
LEGENDA
Každá informace o stavu legendárního pilota formule 1 Michaela Schumachera (50) je mezi jeho fanoušky velmi očekávána. Všichni do jednoho mu přejí, aby se jeho stav natolik zlepšil, že bude v pořádku... Na konci roku 2013 měl slavný Němec nehodu na lyžích a od té doby je vše jen ve fázi čekání. Pár informací znovu poskytl Jean Todt, šéf FIA a bývalý šéf stáje Ferrari, za kterou Němec jezdil. Jak to aktuálně s Michaelem vypadá?

Todt je Schumacherovým dlouholetým přítelem. A všichni fanoušci vědí, že se řadí k minimu lidí, kteří se do jeho blízkosti po osudné nehodě dostanou. "Když jsem dříve mluvil o tom, že spolu sledujeme závody formule 1 v televizi, byla to pravda. Doufám, že jednoho dne spolu na nějakou Grand Prix ještě zajdeme," uvedl prezident FIA italskému listu La Repubblica.

Z jeho slov vyplynulo, že je s Schumacherovou rodinou v každodenním kontaktu. "Faktem je, že Michael každý den bojuje o to, aby se jeho stav zlepšil," ujistil bývalý šéf týmu Ferrari a pokračoval: „Musíme se k němu v tomhle boji připojit a podporovat jeho fantastickou manželku. Stará se o něj i o děti, je skvělá. Proto všechny žádám, aby respektovali její přání ohledně soukromí rodiny."

Todt si uvědomuje, že fanoušci prahnou po každé dobré zprávě... "Michael je legendou motoristického sportu. Vím, že mu fanoušci přejí jen to nejlepší a chtějí vědět, jak na tom je. Ale je opravdu jen na jeho rodině, co chce říct a co ne," dodal Schumacherův přítel s tím, že šlo o nehodu, která zanechala nějaké stopy. A všechno ostatní je soukromá záležitost.

Všichni unisono Michaelovi přejí, aby nastal den, který bude tím, kdy veřejně promluví ke všem svým fanouškům...

Související články

Další články

Nejnovější kauzy