Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.10.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Matka Martiny Kušnírovej († 27) je z nového klipu Elánu znechutená: Ostrý odkaz Rážovi

Servítku pred ústa si rozhodne nedala! Pred pár dňami šokovala skupina Elán verejnosť svojím novým videoklipom, ktorým zdvihli poriadnu vlnu znechutenia a hnusu.

Trojica elánistov Jožo Ráž (64), Ján Baláž (68) a Vašo Patejdl (65) dajú vo svojom novom počine uniesť a spútať skupinu novinárov, na ktorých mieria zbraňou. Kontroverzné video zdvihlo žlč nejednému fanúšikovi i kolegom z brandže. Skladba, ktorá mala zrejme pôsobiť ako istý druh pomsty za kontroverzné fotky Ráža s Kočnerovou prokurátorkou Máriou Trstenskou v objatí, však napokon vypálila úplne opačne a z kapely je zhnusený takmer celý národ. Matka vlani zavraždenej snúbenice novinára Jána Kuciaka († 27) Martiny († 27) Zlatica Kušnírová (64) označila dielo muzikantov za nedôstojný výsmech...

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Rážova nevydarená hra na mafiána, ktorý sa rozhodol pre - podľa jeho slov - „deratizáciu“ žurnalistov, poriadne naštvala nielen fanúšikov kapely, kolegov zo šoubiznisu ale aj celú verejnosť. Rok a pol od smrti novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej († 27), ktorých hroby ešte nestihli ani poriadne vychladnúť, to totiž kapela poriadne prehnala. Nový klip bolestne zasiahol aj Martininu matku Zlaticu Kušnírovú, ktorá to vníma ako jeden veľký podraz.

„Toto je hnus najhrubšieho zrna, keď toto človek urobí. Podľa mňa ho treba zavrieť na psychiatriu. To nie je človek zdravého rozumu,“ neveriacky krúti hlavou rozhorčená žena, ktorá mala len nedávno možnosť nahliadnuť do policajných spisov, kde sa dočítala o zverstvách spáchaných na jej dcére a jej snúbencovi.

Počin elánistov berie ako nechutný výsmech. „Svojím spôsobom sa vysmieva Jankovi aj všetkým novinárom. Podľa mňa je to ľudský odpad,“ dodala pre Nový Čas Kušnírová, s ktorou súhlasia tisíce ľudí vyjadrujúcich svoje názory na rôznych fórach.

 

Dostali dištanc

Od úspešnej kapely, ktorá je na scéne desiatky rokov, sa najnovšie stránia aj najhranejšie slovenské rádia ako Fun rádio, Rádio Expres, Európa 2, Vlna, Anténa Rock, Rádio Jemné a aj Rádio Slovensko, ktoré poskytli Novému Času veľavravné stanoviská. Všetci sa totiž zhodli, že Ráž a spol. urobili poriadny prešľap a ich skladbu hrať nebudú. Ich odhodlanie kvituje aj známy hudobný web Hudba.sk.

„Ak chcete čítať o poslednom albume Elánu, príznačne nazvanom Najvyšší čas, budete musieť informácie, rozhovory a recenzie hľadať inde. Po tomto počine sme sa rozhodli kapelu ignorovať. Všetkým príčetným fanúšikom odporúčame to isté, lebo toto je, napriek záverečnému disclaimeru, ďaleko za čiarou...,“ napísali na sociálnej sieti predstavitelia tohto úspešného hudobného portálu.

Zrušený krst

Vzťah Elánu k novinárom sa zmení vždy v momente, keď ohlásia svoj „105.“ návrat na scénu. Vtedy vyšlú svoje PR oddelenie do terénu a zaplavujú médiá pozvánkami na svoje tlačové konferencie. Tam veselo poskytujú rozhovory a s úsmevom od ucha k uchu odpovedajú na otázky. Najbližšia tlačovka k novému CD sa mala konať tento týždeň, ale Elán najnovšie zmenil rétoriku.

Zatiaľ čo predošlé krsty hýrili novinármi a členovia hrdo vystavovali svoje nové dielo, tentokrát museli zvoliť inú taktiku a krst odbaviť len akýmsi oznamom na sociálnej sieti. Táto pozoruhodná forma „eventu“ sa vo svetle posledných udalostí javí ako jediná možná. Muzikanti si totiž svojím kontroverzným klipom voči sebe poštvali tisícky ľudí a je teda možné, že nachystané chlebíčky na tlačovke by si nakoniec museli zjesť sami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!