Hlavní obsah

Zpěvačka Jasmína v novém klipu ve třech rolích

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká zpěvačka Jasmína přichází s novým singlem From the Future. Doprovází ho videoklip z produkce Jakobyfilms. Jasmína, která čerpá sílu i motivaci v přírodě, se v něm prezentuje hned ve třech různých postavách.

Nový klip zpěvačky Jasmíny k písni From The FutureVideo: archiv zpěvačky

 
Článek

„Písnička pro mě symbolizuje neexistenci času, konkrétně to, že čas není lineární, ale jde různými směry,“ vysvětluje ke skladbě Jasmína. „Minulostí utváříme budoucnost a stejně tak budoucností utváříme minulost. V přítomnosti vzpomínáme na to, co bylo i co bude.“

Vysvětluje tak příběh klipu, kdy sama sebe prezentuje hned třemi vizuálně i charakterově rozličnými postavami. Šťastná a éterická, živá a bláznivá i unavená a zdrcená.

Foto: archiv zpěvačky

Jasmínka v novém klipu.

Jasmína má výrazný vztah k přírodě i živlům a z toho vychází koncept videoklipu. Nový singl přichází po zpěvaččině prvním albu Enough, které vyšlo v loňském roce ve spolupráci s producentem Borisem Carloffem.

Singl From the Future už produkovala celý sama v Carloffově studiu. V blízké době bude následovat další hudební prezentace, kterou se Jasmína bude snažit opět propojit s vizuálním projektem.

Klip Marka Ztraceného připomíná dobu, kdy svoboda nebyla samozřejmostí

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám