Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozná tragédia v rodine slávneho Tarzana: Syn zavraždil matku a potom... Preboha!

Ron Ely s manželkou Valerie Zobraziť galériu (9)
Ron Ely s manželkou Valerie (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA BARBARA - Slovami sa ani nedá opísať, čo momentálne prežíva Ron Ely, ktorý sa preslávil účinkovaním v seriáli Tarzan. 81-ročný herec totiž prišiel o svoju manželku Valerie Lundeen (†62) za obzvlášť tragických udalostí. Nožom ju na smrť ubodal ich syn Cameron (†30). Ten chcel spočiatku ohavný čin zvaliť na svojho slávneho otca, neskôr sám prišiel o život.

Ron Ely sa najviac zviditeľnil ako Tarzan v rovnomennom seriáli z roku 1966. Za zmienku stojí aj úloha v počine Muž z bronzu. V minulosti bol tiež moderátorom súťaže krásy. S tou bola spätá i jeho druhá manželka - Valerie Lundeen, ktorá sa pýšila titulom Miss Florida. Dvojica sa zosobášila v roku 1984 a počas manželstva sa im narodil syn a dve dcéry. 

Ron a Valerie si žili pomerne pokojným životom bez škandálov. V utorok sa však všetko zmenilo...

Ron a Valerie sa zo svojej vydarenej rodiny tešili.
Zobraziť galériu (9)
Ron a Valerie sa zo svojej vydarenej rodiny tešili.  (Zdroj: Facebook)

Ron Ely s manželkou Valerie kedysi vpustili médiá do svojho domu. V ňom sa tento týždeň odohrala hrozná tragédia.
Zobraziť galériu (9)
Ron Ely s manželkou Valerie kedysi vpustili médiá do svojho domu. V ňom sa tento týždeň odohrala hrozná tragédia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Médiá po celom svete dnes zaplavili správy o tragédii, ktorá sa odohrala v hercovom dome. Jeho 30-ročný syn Cameron tam nožom ubodal na smrť svoju matku Valerie, ktorú našli privolaní policajti ležať v kaluži krvi a bez známok života. 

Na miesto činu ich zavolal samotný Cameron, ktorý z hrozného skutku najskôr obviňoval svojho známeho otca. Ten je pritom invalidný. Keď záchranárske zložky volali späť na číslo, z ktorého im bola vražda oznámená, mladému mužovi nebolo rozumieť, neustále vzlykal a ťažko dýchal. 

Keď sa policajti objavili na mieste činu, Cameron sa schovával v okolí domu. Neskôr ho našli. Predstavoval však pre ostatných hrozbu, bol agresívny a odmietal plniť pokyny mužov zákona. Tí ho nakoniec zastrelili.

Podľa zverejnených informácií 81-ročný Ron nebol zranený. Momentálne sa nachádza v nemocnici, kde mu odborníci pomáhajú ako-tak spracovať obrovskú tragédiu, ktorá sa udiala.  

Ron Ely so synom Cameronom.
Zobraziť galériu (9)
Ron Ely so synom Cameronom.  (Zdroj: MySpace)

Cameron Ely spáchal ohavný čin.
Zobraziť galériu (9)
Cameron Ely spáchal ohavný čin.  (Zdroj: MySpace)

Viac o téme: Ron Ely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu