Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ewa Farna se vrátila ke koncertování: Kdo se stará o malého Artura? Tatínek to není

Ewa Farna se vrátila ke koncertování: Kdo se stará o malého Artura? Tatínek to není
Zdroj: Instagram
+ Dalších 14 fotografií
Šťastná rodinka
Druhá polovina turné Ewy Farne (26) začala a zpěvačka obráží jedno město za druhým. Jenomže během koncertování musí někdo hlídat malého Artura (jsou mu 4 měsíce), který sice roste jako z vody, ale o samotě ani náhodou zůstat nemůže. A jelikož tatínek Martin Chobot (30) je zároveň Ewiným kytaristou, do pozoru vždy musí nastoupit někdo třetí.

Pro Ewu Farnou (26) je mateřství na prvním místě, několikrát to zopakovala a není důvod jí to nevěřit. Přesto se kvůli nové roli nehodlala vzdát své hvězdné kariéry. Občas tak musí slavnou maminku zaskočit chůva.

S tou teď bude malý Artur (4 měsíce) častěji, protože Ewě začala druhá polovina turné Málo se známe. Má za sebou Zlín, Prostějov a Kolín a ještě ji čekají zastávky v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci a Ostravě. Letošní koncertování zakončí v prosinci symfonickým koncertem v Praze.

"Ty divadla mě prostě baví. Tak děkuju zase za úžasný koncert a pokec. Zase jsme se v tomhle týdnu poznali trochu víc. A ten příští se otevřeme Českým Budějovicím a Hradci Králové. Těším se na další emoce," vzkázala nadšená Farna fanouškům.

Jak v minulosti vyšlo najevo, Ewa si někdy bere Artura i na koncerty. Na Instagramu jednou přiznala, že synka hlídala chůva v hotelu, kam ho pak přijela nakojit a společně si ještě užili zbytek dne. „Mateřství je bezpochyby na prvním místě. A to se přece nemusí vylučovat s občasným koncertováním," poznamenala správně zpěvačka.

Očividně to má pevně v rukách, tak snad jí taková pohoda doma i v práci vydrží!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy