Cavani je pro nás stále klíčový, tvrdí kouč PSG Tuchel

17.10.2019, 18:40
Aktuality
Trenér francouzského Paris Saint Germain prohlásil, že uruguayský útočník Edinson Cavani je pro klub i nadále klíčovým hráčem. Nic na tom nemění ani fakt, že mu po sezoně vyprší smlouva a PSG zatím s nabídkou prodloužení nijak nespěchá.

I proto se kolem Cavaniho pomalu začínají motat zájemci. A nejde o žádné tuctové značky. Nejvážněji se zatím tvářil italský šampion Juventus.

Dvaatřicetiletý Cavani už v Itálii hrál. Do Paříže přišel v roce 2013 z Neapole. Předtím nastupoval také za Palermo. Angažmá v PSG může být bezpochyby považováno za úspěšné. Pařížané jsou až na výjimky vládci Francie, Cavani sám se pak stal nejlepším střelcem v klubové historii.

Jestli ale bude tento příběh pokračovat i další kapitolou, to zatím ani zdaleka není jisté. "Je zatím příliš brzy o tom mluvit. Edi s klubem komunikuje a jsem si jistý, že si je dobře vědom, že tohle je jeho domov. Ale nevím, jaké jsou aktuálně jeho myšlenky. Každopádně s ním v této sezoně stoprocentně počítám. Teď nám však několik týdnů chybí a pro mě je nejdůležitější, abychom ho měli zdravého a ve formě zpátky na hřišti," řekl Thomas Tuchel.

"Rozhodně je pro nás dál velmi důležitý. Patří do skupiny hráčů, se kterými probírám důležité věci, když chci znát názor týmu. Je důležitý jak v šatně, tak na hřišti," dodal Tuchel.

Autor: Jiří Fišara / onefootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Messiáš

Costa do Kataru a Cavani do Atletica , ještě jim má pár sezón co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus logika mi přestává brát rozum..mají Dybalu, Ronalda, Higuaina, Mandžukiče..chtějí Belottiho a Cavaniho..ale pustit nechtějí žádného i když tři mimo Ronalda prakticky nehrají...nakonec budou rádi když jim Mandžukič zdrhne do United Dybala do Totenhamu a přijde jim do náhradníka leštit lavičku Chiesa. Atletico nevím ale ti chtějí v zimě Morena co vím

Reagovat
Seydou Doumbia

Není to tak, že Juventus by se těch některých hráčů i zbavil, ale oni mají kontrakt a nechtějí odejít? Jinak Atlético chce Rodriga ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Obligátní prohlášení.

Reagovat
opretis

Prosím, místo Costy už v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nema Cavani aspon tretinu Messiho skills, uz by mel 1000 golu, tech golovek, co nedal...

Reagovat
kilobyte

Jsou dva typy dobrých útočníků. Jedni se dostávají do spousty šancí a promění tak třetinu a ti druzí se dostávají do méně šancí a promění tak dvě třetiny. Ve výsledku jsou na tom plus minus stejně.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele