Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Méně známá fakta o Ivaně Gottové: Zemřel jí bratr, nejedla maso a randila s Douglasem

Méně známá fakta o Ivaně Gottové: Zemřel jí bratr, nejedla maso a randila s Douglasem
Zdroj: www.herminapress.cz
+ Dalších 16 fotografií
vdova
Ivanu Gottovou (43) jedni zatracují, druzí zase opěvují. Na její osobu má názor každý. Podle některých je to zlatokopka, která byla s Karlem Gottem (†80) jen pro peníze a kvůli popularitě. Druzí jsou přesvědčeni o jejích kvalitách a jsou jí vděční za to, že dala Karlovi rodinu a zázemí a že se o něho skvěle starala až do jeho konce. Co jste ale možná o Ivaně nevěděli?

Už od jejího dětství byl Karel Gott pro Ivanu (43) idolem. Dokonce prý měla natrénovaný jeho podpis. Odmala také navštěvovala taneční, hudební a výtvarné kroužky. Odjakživa tíhla k uměleckému prostředí.

Když jí bylo pět, zemřel její sedmiletý bratr Přemysl. Podle dostupných informací ho srazilo auto. Jeho přáním prý bylo mít za otce Karla Gotta.

Její otec Petr Macháček byl geodet a pracoval v Rusku, proto se spolu vídali jen třikrát do roka. Zemřel v roce 2012. Ivanini rodiče se rozvedli, když jí byly 4 roky.

Po studiu zdravotnické školy se chtěla dostat na DAMU, na obor herectví. I když měla zkušenost s amatérským hraním v divadle, na konzervatoř se nedostala.

Po škole odletěla do Ameriky, kde se v jedné arabské rodině starala o postižené dítě. Po půl roce ale z rodiny odešla, protože tam všichni mluvili arabsky. V druhé polovině 90. let se živila v USA jako au-pair. Studovala angličtinu, chodila na různé kurzy zpěvu, tance a herectví.

V roce 1996 se v San Franciscu seznámila s Michaelem Douglasem při natáčení jeho filmu Hra. Chodili spolu dva roky. Po letech Douglase s Karlem Gottem seznámila.

Ivana velmi dobře vychází i s herečkou Andie MacDowell. V roce 1998 jí dělala asistentku, když herečka v Praze natáčela. Od té doby jsou kamarádky. Návrat z USA pro ni nebyl jednoduchý, v roce 1998 obcházela rádia a televize a nikde neuspěla.

S Gottem se seznámila v roce 1998 na předávání cen TýTý, seznámila je Miss 1995 Monika Žídková (42). Oficiálně spolu začali chodit v roce 2000, půl roku po Gottově rozchodu s Marikou Sörösovou.

Část života byla vegetariánkou, maso začala jíst až v těhotenství. V roce 2003 zachránila Karlovi život, když doma Na Bertramce zkolaboval. Ivana mu poskytla první pomoc. Lékaři Mistrovi poté diagnostikovali lehkou mrtvici.

V posledních letech se začala zajímat o zdravý životní styl. Dokonce studovala léčivou výživu. Plynule mluví anglicky, domluví se i španělsky, jen němčina jí moc nejde. Na soukromé univerzitě Jana Ámose Komenského získala bakalářský titul v oboru mediální studia. Karel ji prý po nocích zkoušel z různých předmětů.

Roky pracovala jako PR manažerka divadla Broadway. Dodnes prý všichni rádi vzpomínají na bowlingové turnaje, které pořádala. Před pár lety byl na plastické operaci nosu. Operoval ji Jan Měšťák.

Karlovi zasahovala do šatníku a kompletně mu ho změnila. Nejradši ho viděla v džínách a v tenkém svetru.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy