26. října 2019 • 18:21

Fotbalisté Slavie zvládnou podle expertů ligový šlágr

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude Slavia po bitvě s Barcelonou v Lize mistrů unavená, nebo naopak nažhavená a smázne v ligovém šlágru Viktorii Plzeň. Experti se domnívají, že výborné představení proti Messimu a spol. Sešívané spíš nakopne, ale jednoznačného favoita nevidí: „Šance na výhru dávají bookmakeři ale Plzni o dost menší. Ani domácí prostředí odpočatější Plzni nepomůže,“ domnívá se Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Výhru Slavie předpokládá 77 procent tipérů (2,18:1), nerozhodný výsledek nabízený v kurzu 3,49:1 předpokládá desetina tipérů (11 procent) a vítězství domácí Plzně v kurzu 3,58:1 má na tiketech dvanáct procent fanoušků.

„Další nejčastější sázkou je, že v utkání bude mít víc střel na branku ofenzivněji hrající Slavia (1,65:1), či že v utkání padnou maximálně dvě branky (1,90:1),“ prozrazuje Světlíková.

Témata:  slavie, fotbla, plzen
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud