Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Monika Babišová na Hradě zářila: Sázka na střídmost se vyplatila

Monika Babišová vypadala skvěle.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 10 fotografií
outfit
V pondělí proběhlo na Pražském hradě předávání státních vyznamenání prezidentem Milošem Zemanem. Důležitého večera se zúčastnila řada oceňovaných i ostatních vážených hostů, kteří byli na Hrad pozváni. Chybět nemohl premiér Andrej Babiš (65) s manželkou Monikou (45). Babišová se po pár přešlapech na slavnostním ceremoniálu v Japonsku předvedla v těch nejlepších barvách.

Doma je doma. Na Monice Babišové (45) bylo v pondělí vidět, že si cítí na Pražském hradě daleko jistější než minulý týden v Japonsku. Na slavnostním ceremoniálu spojeném s uvedením japonského císaře Naruhita na trůn, si pořizovala selfie na toaletě a osahávala prince Charlese.

Manželka předsedy vlády zvolila na slavnostní večer v rámci předávání státních vyznamenání decentní černou róbu ke krku a bez rukávů. Ramena paní premiérové zakrývala vkusná černá krajka. Outfit ozvláštnila stříbrnými doplňky, kterými celý model rozsvítila.

Stříbrné psaníčko s imitací krokodýlí kůže doplnila o mohutné náušnice ve tvaru květiny, které jí perfektně ladily k vlasům ležérně svázaným do drdolu.

Monika Babišová je stran oblékání odbornice na slovo vzatá a pokaždé překvapí krásným a neotřelým modelem. Je nutno říci, že ani tentokrát nezklamala a v jednoduše elegantních šatech ve Vladislavském sále po boku Andreje Babiše (65) opět zazářila.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy