Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Budeme mít spolu miminko: Bohuš Matuš (46) a jeho Lucinka (16) promluvili o prvním dítěti

Budeme mít spolu miminko: Bohuš Matuš (46) a jeho Lucinka (16) promluvili o prvním dítěti
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 16 fotografií
láska jako trám
Bohuš Matuš (46) vyrazil svému rodinnému štěstíčku naproti! Přestože je zpěvákova přítelkyně Lucinka (16) o rovné tři dekády mladší, páreček touží po svatbě a miminku. Druhé z velkých přání se Bohušovi s Lucinkou může v brzké době splnit. Zaznělo slovo chlapa!

Tenorový zpěvák Bohuš Matuš (46) má s mladičkou Lucinkou (16) plnohodnotný partnerský vztah. Když se s ní přestal mazlit a zbavil ji nevinnosti, začalo se mluvit o tom, zda svůj vztah nebudou chtít posunout ještě dál.

Krátce po návratu z letní dovolené v Itálii se sám Bohuš přiznal, že Lucinka si přeje svatbu, ještě předtím by ale chtěla otěhotnět. A jak se zdá, u pouhých slov dvojice nezůstala!

Pro Bohuše je teď práce na oplodnění Lucinky činností s nejvyšší prioritou. „Lucinka moc chce miminko, tak já se snažím, abych pak nevychovával spíše vnoučata. Pracujeme na tom,“ svěřil Matuš portálu Blesk.cz.

Sex v opilosti a porod v 17

Že většina lidí kroutí hlavou a "přijít do jináče" v šestnácti je podle nich příliš brzy? Zpěvák se na názory druhých neohlíží. „Mojí mamince jsem se narodil v jejích sedmnácti letech, takže si to představit umím a nebráním se tomu,“ řekl eXtra.cz už během letních prázdnin.

Směle do toho, půl je hotovo! Jediné, co by splnění Lucinčiny touhy mohlo oddálit, je Matušův odpor k sexu. "Moc na sex nejsem, i z toho důvodu mě po letech vztahu bývalá přítelkyně Nikolka opustila. Bez sexu trpěla. Bylo mi jí hrozně líto, ale takhle to zkrátka mám. Holky mě vlastně vždycky musely znásilnit nebo opít,“ přiznal se zpěvák už dřív s tím, že mu babička říkávala, že to dělají kočky a psi.

Lucinka mu ale věří a Bohuš ji nebude chtít zklamat. Držíme palce!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy