Začala fušovat do profese módním návrhářům a představila světu svoje modely. „Po tom jsem vždy toužila. Lákalo mě vytvořit vlastní linii, a nahlédnout tak do tohoto světa z druhé strany přehlídkového mola,“ tvrdila Blesku Andrea před třemi roky, když za první kolekci sklidila obrovský aplaus.

A své róby, které vytvářela s kamarádkou Zuzanou Lešák Černou (30), nabízela za cenu od dvou do 15 tisíc korun. Jenže najednou není Black Eve podle zjištění Blesku nikde k mání.

Bez šance

„Přiznám se, že teď máme kreativní pauzu. Na rok. Uvidíme, jestli se to rozjede dál...,“ odpověděla na dotaz Blesku Verešová. „Plánujeme už kolekci na jaro a léto, protože zájem je, ale chce to čas. A ten my nemáme. Ani jsem netušila, že to bude tolik práce a bude to takhle. Možná až pověsím modeling na hřebík, ale zatím mi firmy nedávají šanci...,“ vysvětlila Andrea, co pohřbilo její módní sen.

„Teď jsme to vůbec nestíhaly. Byl takový nápor a zájem. Nedomyslely jsme to. Potřebovaly bychom fabriku a několik krejčových,“ uvedla s tím, že ani její parťačka Zuzka nestíhá – i kvůli rodině.

Na Maledivách

„Než brát zakázky, muset je odmítat a nebýt seriózní, tak jsme si daly pauzu a uvidíme. Snad to zase rozjedeme,“ řekla nepříliš přesvědčivým tónem Verešová, která si podle fotek na sociálních sítích aktuálně užívá v luxusním resortu na Maledivách.

VIDEO: Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Verešová: Na jejích šatech šičky pracovaly dva týdny od rána do večera! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií