Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Terminátor Vémola i vítěz Attila mají po boku krásné ženy: Natálie poslala poraženému vzkaz plný výsměchu

Terminátor Vémola i vítěz Attila mají po boku krásné ženy: Natálie poslala poraženému vzkaz plný výsměchu
Zdroj: archiv
+ Dalších 36 fotografií
ženy
Včera se konal zápas století mezi Karlosem Vémolou (34) a Attilou Véghem (34). Terminátor byl přesvědčen o tom, že nad svým soupeřem vyhraje, a před zápasem si z něj střílel. O to bylo horší skousnout hořkou prohru. Attila poslal Vémolu k zemi během prvních dvou minut. Žena vítěze Attily si navíc neodpustila hořký komentář na adresu poraženého Vémoly.

„Nevím, jestli tím davem jsem zamrznul, nedělal jsem svoje. Klasickej Terminátor jde dopředu a hází lidi dolů. Nevím, proč jsem před ním stál. To teď nedokážu vysvětlit. Budu se muset na ten zápas podívat,“ řekl Karlos Vémola nova.cz těsně po zápasu.

Terminátor Vémola doufal, že tenhle zápas století má v kapse. O to bylo horší se smířit s prohrou, která přišla velmi rychle. Attila Végh poslal Vémolu pravým hákem k zemi za dvě minuty.

„Nejvíc děkuju lásce, kterou miluju ze všeho nejvíc. Mou ženu Natálku," řekl vítěz těsně po zápase. Přítelkyně Karlose Vémoly Lela Ceterová držela svému Terminátorovi palce, ale nestačilo to. Vémola nese prohru velmi těžce.

„Attilovi se splnil sen, můj se zhroutil. Posledních šest let jsem pracoval, všechno jsem budoval a teď je vše pryč. Záleží, co dál se mnou. Vždycky, když jsem velmi blízko ke svýmu snu, tak udělám chybu. F*ck,“ řekl Vémola.

Do zdrceného a poraženého Vémoly si šťouchla na sociálních sítích žena Attily. „Eeeeeej! Tak teda lvi dožrali,“ vysmála se Vémolovi, který si naopak před zápasem střílel ze svého soupeře, který ho nakonec porazil.

DÁLE ČTĚTE:

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy