Hlavní obsah

V kůži Sherlocka Holmese. Xbox v listopadu láká i fanoušky Star Wars

Novinky, abr

Již tradičně na čtyři hry se mohou v listopadu těšit fanoušci televizních konzolí Xbox od společnosti Microsoft v rámci předplatného Games with Gold. Dva tituly jsou určeny pro Xbox 360 a dva pro Xbox One X, díky zpětné kompatibilitě si nicméně všechny čtyři hry bude možné zahrát na Xboxu One X.

Upoutávka na hru Sherlock Holmes: The Devil's DaughterVideo: archív tvůrců

 
Článek

Sherlock Holmes: The Devil’s Daugther

Jak se asi cítí nejslavnější detektiv světa? To mohou hráči zjistit na vlastní kůži. V titulu The Devil’s Daughter se totiž s lupou v ruce převtělí do role Sherlocka Holmese.

Adventura v sobě spojuje prvky vyšetřování, objevování a akce, zasazené do temného prostředí viktoriánského Londýna, kde se odehrává záhadný příběh obestírající adoptivní dceru hlavního protagonisty. Vývoj příběhu bude přitom ovlivňovat samotný hráč – podle svých dedukcí a jednotlivých rozhodnutí. A to až do samotného vyvrcholení.

  • Dostupnost: 1. 11. – 30. 11. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Sherlock Holmes: The Devil´s Daugther

The Final Station

Z detektivky přesedláme na vláčky. V titulu The Final Station se hráči stanou strojvůdci. Nenechte se zmást triviálnější grafikou, ta jen umocňuje celkovou atmosféru tohoto dystopického světa.

V postapokalyptickém dobrodružství se všude vyskytují nakažení lidé a cílem hráče je bezpečně dopravovat pasažéry po kolejích z jednoho místa na druhé. Bude přitom muset dbát na to, aby byl vlak provozuschopný, hledat přeživší a dostat se do každé další stanice za každou cenu.

  • Dostupnost: 16. 11. – 15. 12. pro Xbox One

Upoutávka na hru The Final StationVideo: archív tvůrců

Star Wars Jedi Starfighter

Fanoušci Hvězdných válek budou moci díky hře Star Wars Jedi Starfighter znovu prožít události, které předcházely druhé epizodě. Galaxie se zmítá v chaosu a Adi Gallia je vyslána jedijskou Radou vyšetřit nepokoje v systému Karthakk.

Poletíte s ní novým prototypem jedijského hvězdného bitevníku, v němž budete muset manévrovat před nepřítelem, ničit jeho lodě a přenést boj do Obchodní federace. Nechť vás provází Síla!

  • Dostupnost: 1. 11. – 15. 11. pro Xbox One a Xbox 360
Foto: archív tvůrců

Star Wars Jedi Starfighter

Joy Ride Turbo

Šílené kaskadérské kousky, při kterých se tají dech. Přesně to slibuje šílené kaskadérské dobrodružství Joy Ride Turbo. Hráči budou moci vyzvat své přátele na motokárovou „tour de force“.

Otáčet správně volantem ale stačit rozhodně nebude – na hráče čeká například i skákání z útesů. Bez nadsázky jde o jeden z nejšílenějších závodních titulů v celé herní historii.

  • Dostupnost: 16. 11. – 30. 11. pro Xbox One a Xbox 360

Upoutávka na hru Joy Ride TurboVideo: archív tvůrců

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám