Založ si blog

Falošní štyria „mušketieri“, Truban, Beblavý, Kiska, Hlina !

Áno títo štyria falošní, nazvime ich štyria „mušketieri“, p. Michal Truban (PS), p. Miroslav Beblavý (SPOLU), p. Andrej Kiska (Za ľudí) a Alojz Hlina (KDH) sa svorne ako jeden muž, postavili pred TV kamery, aby oznámili „svetu“, že podpísali víťazný pakt o neútočení ! Niečo úžasné, grandiózne ! Tak títo štyria, Miško, Mirko, Andrejko a Lojzko nám oznamujú, že „zložili“ zbrane a nebudú sa navzájom šermovať ! Použijeme rétoriku týchto „demokratov“ a celej „demokratickej“ mediálnej obce, samozrejme aj ich „Milady“ p. Čaputovej, ktorú použili vo vzťahu k zákonu o volebnom moratóriu na uverejňovanie politických predvolebných verejných prieskumov, že toto sa snáď nemôže stáť ani v treťom či štvrtom svete rozvojových štátov či už Afriky alebo iných civilizáciou nedotknutých oblastí sveta ! Takže títo páni nám povedali na plné ústa, že oni na seba navzájom nebudú vyťahovať špinu (a teda bolo by čo a ešte koľko !) a že spoločne síce špinu hádzať budú, ale iba do jedného cieľa – SMER -SD a jeho terajší koaliční partneri ! Oni sa na svojich nekonečných sedeniach nebavia o tom, ako tomuto národu a občanom SR predstaviť čo najlepšiu a najkvalitnejšiu spoločnú programovú alternatívu voči terajšej „zverskej“ koalícií, ale len boj a boj, zákernými zbraňami, očierňovanie, manipulatívne prieskumy verejnej mienky, využívanie na špinenie protivníka im naklonenými „demokratickými“ a „mienkotvornými“ médiami, za širokej podpory „objektívneho“ mimovládneho tretieho sektora, ktorý je najčistejší a najtransparentnejší, hlavne svojim financovaním buď domácimi donormi alebo zaatlantickým Veľkým bratom – USA !

Nuž v poriadku. Skúsme si namodelovať nepredstaviteľnú situáciu po PV 2020, kde by títo štyria „smelí mušketieri“ dostali od „Milady“ poverenie na zostavenie vlády, ale museli by k tomu ešte prizvať, pre nich pred voľbami nepotrebných do partie ľudí od „kardinála“ Richelieu – SaS, OĽANO a Sme rodina, ktorí majú tiež zálusk na prevzatie moci v slovenskom „kráľovstve“ ! Ako asi by prebiehalo toto stretnutie ? Nuž asi takto ! Miško by povedal, že oni chcú ministerstvo školstva, Mirko by chcel samozrejme ministerstvo práce a sociálnych vecí, Andrejko, keďže má skúsenosti s daňami a pozemkami, tak by požadoval ministerstvo pôdohospodárstva a financií, Lojzko pre zachovanie a ochranu života ešte pred narodením by logicky požadoval ministerstvo zdravotníctva. No nato by sa možno ešte ako tak mohli dohodnúť, lebo každý je v tomto rezorte „doma“, ale sú tu silové ministerstva vnútra a obrany a o tieto by mal zálusk každý a nepovolí z tejto požiadavky ani za svet ! A tu už vážení z hrušky dole a začal by sa boj, lebo pakt o neútočení predsa platil len pred voľbami ! Mirko by povedal, ak My SPOLU nedostaneme ešte aj vnútro, tak milý Miško ideme sa pozrieť v médiách na tie tvoje biele prášky, a Miško mu odpovie rovnakou kartou, dobre Mirko, ale My PS v médiách rozoberieme tvoje politické detstvo, ktoré si prežíval v pralese vlády Goríl a tvoje „super“ pôsobenie ako štátneho tajomníka Ľudka Kanikovie, tu sa však do debaty zapojí Andrejko a bije sa do hrude že silové rezorty musia patriť jemu a Za Ľudí, ale zozadu ho ťahá za rukáv „svätý“ Lojzko a nahlas zo zaťatými perami všetkým prítomným jasne dáva na javo, že pozor, pozor Andrejko!, už si zabudol ako si nadobudol (pozemky) ?!, ako si mal zdaniť a si nezdanil ?!, takže cúvaj, cúvaj a necháš to nám, lebo My KDH sme jediný čo tu budúce štyri roky „vládnutia“, budeme viesť „svätú“ vojnu za lepšie Slovensko a teda tieto rezorty musia patriť nám. Ale to si chlapci, „mušketieri“ nevšimli, že na tieto povolebné dohadovačky sa o rezortné teplé miestečka, pozvali aj Riška, Boriska a hlavne Igorka. V tom Igorko vstane v ruke má „granát“ a hlasne ich všetkých prekričí, že „priatelia“ tu v ruke držím „granát“, a ten keď medzi Vás hodím, tak Vás to politický všetkých roztrhá a zničí, lebo Já mám na Vás všetkých, kade čo, a teda sa ukľudnite, a keď chcete mať čo i len malú mištičku šošovice z tohto veľkého „kotla“, tak aj keď sme výsledkovo najmenší, tak karty budeme rozdávať My, teda sorry, rezorty budeme rozdávať My OĽANO a Ty Riško a Ty Borisko tiež tíško seďte a minimálne Ty Riško drž balónik … !

Takže Vážení voliči, toto by bola realita, ak by nedajbože títo páni sa mali podeliť o moc v tomto štáte.

S vyššie uvedeného vyplýva pre nás všetkých oprávnených voličov jedine, pri voľbách sa nerozhodovať na základe toho, čo nám budú servírovať „demokratické, „slovenské“ a nanajvýš jednostranné média, nie na základe manipulatívnych a neobjektívnych, opozíciou draho zaplatených politických verejných prieskumov, nie na základe, koho vo svojich vyhláseniach, skryto bude podporovať „nezávislá“ „prezidentka Zuzana Čaputová, ale na základe a len na základe jasného a zrozumiteľného programu, tej ktorej strany a hnutia, ktoré nám pred voľbami predstavia čo najpodrobnejšie politické subjekty uchádzajúce sa o našu priazeň, a teda nájdime si čas a pozorne sledujme všetky, aj tie zmanipulované, televízne politické diskusie !

„verejnoprávnu“ RTVS platenú výlučne z našich peňazí, všetkých daňových poplatníkov, vyzývam, aby diskutujúcich neselektovala na základe akýchsi manipulatívnych prieskumov, ale aby do jedného štúdia posadila zástupcov všetkých politických subjektov, ktoré sa budú uchádzať o naše hlasy v PV 2020, aby platila rovnosť šancí, lebo každý aj z tých teraz menej percentuálnych strán chce zareagovať osobne a v priamom prenose na tie agentúrami „preferované“ strany, lebo tie menšie nemajú bohatých donorov a nevedia si viackrát po sebe zaplatiť výskumy verejnej mienky, tak, aby im ich preferencie neustále a „objektívne“ rástli, lebo ako sa preriekol jeden z „demokratickej“ opozície p. Eduard Heger – voliči sa rozhodujú (lebo oni chcú, aby sa tak rozhodovali !) na základe predložených prieskumov verejnej mienky o zvoliteľnosti jednotlivých strán a hnutí do NRSR ! Niečo neuveriteľné !!! A kde RTVS berie istotu a môže zaručiť to, že ak sa takejto spoločnej širokej diskusie naraz zúčastnia všetky subjekty do volieb o NRSR, že niektorý z málo preferovanej alebo vôbec nepreferovanej strany v diskusií s oveľa „silnejšími“ politickými subjektami, sa nepresadí svojím vystupovaním a svojimi argumentami, tak, že nakoniec prekročia vo voľbách tú magickú hranicu 5 % ?! Čudujem sa všetkým politickým subjektom, ktoré sú v predvolebnom boji takto hendikepované, že sa neobrátia Ústavný súd SR a nepožadujú vysvetlenie a posúdenie či nebola porušená ich ústavne právo o rovností šanci pre každého ?! A toto pani Čaputová v rámci Vášho hodnotového nastavenia nechcete napadnúť na Ústavnom súde SR, aby ste nám všetkým ukázala a hlavne dokázala, že princíp demokracie, ktorý Vy tak rada používate pri svojich vyjadreniach, spočíta hlavne v tom, že v demokratickej spoločnosti nemá mať nikto väčšie a ani menšie právo, ale že si tu musia byť všetci rovný a že moc peňazí nesmie rozhodovať !? Skúste verejne sa k tomu vyjadriť – myslím ako by mala RTVS spravodlivo prezentovať jednotlivé politické subjekty, ktoré sa demokratický snažia o „boj“ o NRSR ! Nechýba aj Vám, tu nezávislí štátny inštitút na prieskum verejnej mienky, kde by si boli všetky politické subjekty rovnocenné a hlasovanie by prebiehalo elektronicky a každý oprávnený volič SR by sa ich mohol zúčastniť kedykoľvek by to slobodne uznal za vhodné a nie len vtedy ak ho náhodou a „láskavo“ neosloví nejaká súkromná agentúra a to ešte so zavádzajúcou otázkou ?!

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.