Založ si blog

Poslanci Kiššová, opakovane Bláhová a Rajtár naďalej drzo zneužívajú parlamentnú pôdu.

Včera sme mohli vidieť týchto dnes už nezaradených poslancov, ktorých si občania zvolili za stranu SaS, na tlačovke ich novej neparlamentnej strany, do ktorej po výkope zo strany SaS zakotvili. Pokiaľ by vystupovali na parlamentnej pôde ako nezaradení, tak by bolo všetko v poriadku. Avšak v úvode hovorkyňa ohlásila tlačovú konferenciu neparlamentnej strany, ktorú do parlamentu nikto nezvolil a to priamo na parlamentnej pôde. To znamená, že títo poslanci si užívajú pred nápismi NRSR aj imunitu a môžu útočiť na každého a akýmikoľvek slovnými útokmi. A aj kritizovali, konšpirovali, škandalizovali, osočovali a útočili včera na tlačovke jedna radosť. Dožadovali sa rázneho riešenia podľa zákonov, ale to, že flagrantne zneužili pôdu nášho parlamentu, to im bolo jedno a vôbec im to neprekážalo!!!

Ako je vôbec možné, že im vedenie parlamentu vôbec dovolí robiť reklamu a PR neparlamentnej strane priamo v parlamente??? Na tlačových besedách v NRSR už vystupovali aj občan Truban so svojimi členmi strany neposlancami – teda občanmi, Rajtár s Blahovou a včera opäť spomínaní dvaja nezaradení poslanci spolu s ďalšou kritizujúcou porušovania zákonov a morálky – nezaradenou poslankyňou Kiššovou pod hlavičkou ministrany, ktorú si v predchádzajúcich parlamentných voľbách nikto neželal v parlamente.

Je to naozaj absolútna amorálnosť a ohromujúca drzosť týchto troch poslancov. Naozaj to vedeniu parlamentu neprekáža. Predseda Danko vôbec na toto flagrantné zneužívanie parlamentnej pôdy nereaguje!!! Naozaj je to nášmu „kapitáňovi“ jedno? Veď si nechá podkopávať autoritu druhého najvyššieho ústavného činiteľa! Koľkokrát ešte do volieb zneužijú nezaradení poslanci svoje postavenie zástupcov ľudu. Neuveriteľne im chýba morálka. A takíto politici, pre ktorých je vlastné Orwelove heslo:“Všetci sú si rovní, ale niektorí sú rovnejší!“, nám chcú vládnuť? No, to sa máme načo tešiť, ak voliči stratia súdnosť a dajú takýmto pokrivencom etiky a morálky svoje hlasy.

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.