Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lucii zadrželi v Brazílii s dítětem a 6 kily kokainu: Domácí vězení ji nudí, čas tráví na facebooku!

Autor: VaB - 
15. listopadu 2019
05:01

Policie zadržela v Brazílii v září Lucii T. (33), která měla pašovat kokain do Thajska! Společně s ní cestovala i její dvouletá dcera, která je s matkou v domácím vězení. Z toho si asi Lucie nic moc nedělá, má u sebe mobil a je poměrně aktivní na sociálních sítích. Mimo jiné sdílí motivační citáty.

Lucii zadržela brazilská policie 11. září, tou dobou byla v zemi jen pár dní. Drogy prý chtěla pašovat do Thajska, tam se ale s šesti kilogramy kokainu nedostala, uvedl web sbt.com.br. I přes to, že byly ukryty do dvou suvenýrů – šachovnice a repliky obrazu Poslední večeře od Leonarda da Vinciho. 

Češka odmítla, že by chtěla drogy převézt do Thajska. To jí ale nevyšlo a i tak skončila ve vězení a dcera v rukou konzulátu. Po pár dnech ji ale soud propustil do domácího vězení, patrně právě kvůli dcerce.

Zadržená Lucie se v domácím vězení pravděpodobně dost nudí, ale naštěstí má k dispozici mobil s internetem. Na facebooku sdílí motivační citáty a písničky. „Zapomeň na pomstu. (...) Každému se jednou všechno vrátí…“ stojí v jednom citátu. Změnila si i profilovou fotku, na které je vidět dětská hračka, je tak možné, že je dcera s Lucií stále v Brazílii.

To potvrdilo i samotné ministerstvo zahraničních věcí. „Můžeme pouze uvést, v současné době je dítě s matkou v Brazílii a zastupitelský úřad ČR s nimi zůstává i nadále v kontaktu,“ uvedl pro Blesk.cz tiskový mluvčí Michal Dudas.

Případ je velmi podobný pašeračce Tereze Hlůškové (23), kterou před rokem chytila policie na letišti v Láhauru s osmi kilogramy heroinu v kufru. Soud jí uložil trest osmi let a osmi měsíců, proti tomu se odvolala a čeká na nové líčení. 

pupak_1 ( 15. listopadu 2019 12:54 )

Škoda, že jí chytili v Brazílii.
Brazilci měli jen dát vědět kolegům v Thajsku a ti už moc dobře vědí, jak se o podobný dáreček postarat.

Manowar ( 15. listopadu 2019 11:54 )

U ošklivky Bagárové neotevřeli ani diskuzi,hlavně,že je tu demokracie a svoboda slova.

erikcom ( 15. listopadu 2019 10:42 )

neboj tva nuda potrva nejmene 8 let ,blahopřeji Muitos anos de vida!

Stanley1000 ( 15. listopadu 2019 09:42 )

Blbečku, pleteš si pojem s průjmem. Najdi si ve Wikipedii, nebo se zeptej v pomocné škole, tam jsou informovanější než ty, co je dealer, než začneš psát ta svá moudra se soudy. Ale možná jsem na Tebe trochu tvrdý, protože naše justice má asi tak stejné IQ, jako ty, tzn. v záporných hodnotách.

xxxx678 ( 15. listopadu 2019 08:11 )

Vy už si dejte nějakou babu pod "stromeček", ať přijdete na jiné..myšlenky. Tohle je zoufalství.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání