Hlavní obsah

Domácí interaktivní posilovna se stává hitem

Novinky, tnk

První, téměř neviditelná, interaktivní domácí posilovna na světě v podobě zrcadla se stává součástí řady amerických domácností. Trénink můžete absolvovat doma, pomocníkem je jen chytré zrcadlo, které umožňuje absolvovat studiové fitness kurzy v různých žánrech cvičení v pohodlí soukromého prostředí.

Foto: Archiv společnosti Mirror

Na první pohled jde o zrcadlo, které byste od běžných kousků nerozeznali. Ve skutečnosti se za ním ale skrývá chytrý pomocník při cvičení.

Článek

Společnost Mirror vyvinula fitness do domácnosti v podobě zrcadla s moderním hardwarem, citlivým softwarem a cvičebním obsahem, který mění jakoukoli místnost na domácí posilovnu. Stačí k tomu jen podložka a chytré zrcadlo suplující trenéra.

Zakladatelka a generální ředitelka společnosti Brynn Putnamová je podle serveru Health průkopnicí v oblasti fitness průmyslu už víc než deset let. Svou kariéru začala jako profesionální tanečnice pro New York City Ballet, poté působila jako zakladatelka uznávaných fitness studií Refine Method. Nyní využívá své znalosti v oblasti fitness jako podnikatelka.

Foto: Archiv společnosti Mirror

Zrcadlo se hodí do minimalisticky zařízených interiérů.

„Studiové kurzy jsou skvělé pro kvalitní a praktický výcvik, ale často jsou náročné na čas a finance. Díky fitness zrcadlu je zážitek z cvičení podobný a probíhá s dobrými trenéry, takže si každý může užít výhod tréninku, kdykoli a kdekoli,” uvedla Putnamová u příležitosti představení zrcadla.

Objekt se skládá z LCD panelu, stereo reproduktorů, fotoaparátu, mikrofonu a jednosměrného zrcadla. Během tréninku instruktoři poskytují instrukce v reálném čase a dokonce i motivují k výkonům.

Zrcadlo pak trénink optimalizuje v reálném čase na základě uživatelských cílů, preferencí a biometrických dat. Tento kousek je dostupný v USA a v přepočtu vyjde na 35 tisíc Kč.

Foto: Archiv společnosti Mirror

Zrcadlo zobrazuje řadu užitečných statistik a dává přesné cvičební instrukce.

Ti, kdo nechtějí cvičit, ale rádi by, aby jim zrcadlo dokázalo, že jsou půvabní, mohou sáhnout po nevšedním designovém výstřelku, kterým je zrcadlo s televizí.

Na otázku: „Řekni mi zrcadlo, kdo je na světě i v zemi zdejší, kdo je nejkrásnější?” tak mohou získat odpověď přímo z obrazovky designového kousku.

Foto: Circu

V zrcadle se ukrývá obrazovka s úhlopříčkou 22 cm.

Pozornosti fandů moderních technologií a multifunkčního nábytku by neměl uniknout ani konferenční stolek, který funguje i jako rádio, lednice nebo dobíjecí stanice.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám