Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Německé město vyděsila zpráva o útoku. Příběh o vpíchnutí neznámé látky si ale dívka vymyslela

Svět

  16:27aktualizováno  17:30
Berlín - Zděšení vyvolala v německém městě Gelsenkirchen informace, že policie pátrá po muži, který ve čtvrtek vpíchl 13leté dívce na ulici do těla neznámou látku. V pátek ale policie podle agentury DPA oznámila, že si děvče útok vymyslelo.
Injekce - ilustrační foto

Injekce - ilustrační foto foto: Shutterstock

„Znalec při prohlídce zjistil, že si 13letá zranění způsobila sama,“ uvedla v pátek policie. Přítomnost cizí látky v těle děvčete neprokázaly ani krevní testy.

Jeden z nejlepších ruských historiků měl zavraždit studentku, její uřezané ruce chtěl hodit do řeky

„Na základě nových poznatků 13letou znovu vyslýcháme,“ uvedla policie a dodala, že došla k závěru, že školačka incident předstírala. Důvod, proč si dívka útok vymyslela, policisté zatím neznají.

Školačka podle dřívějších informací policii řekla, že jí na ulici muž v bílých rukavicích nejprve vyhrožoval nožem, poté ji přinutil, aby ho následovala a nakonec jí na nedalekém parkovišti vpravil injekcí do těla neznámou látku. Agentura DPA uvedla, že dívka skončila ve vážném stavu v nemocnici.

Útočník v Banské Bystrici napadl nožem mladou ženu. Bodl ji do krku a utekl, policie po muži pátrá

Obavy v západoněmeckém Gelsenkirchenu vyvolala informace mimo jiné proto, že dívka tvrdila, že jí útočník po činu řekl „číslo šest“. Policie proto nevylučovala, že školačka nebyla jedinou napadenou. Zároveň ale policie uvedla, že prozatím nemá žádné podobné případy hlášeny.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!