Hlavní obsah
Článek

Na začátku září jsme se potkali s Andreou Gabrišovou na první zkoušce Czech Cabaret Show, kde statečně vystoupila i přes vážné zranění nohy. Po absolvování úspěšného konkurzu se muzikálová diva ze svých zdravotních problémů dostala, ale pak se potíže vrátily.

„Zranění kolene se vrátilo a lékaři přišli s docela krutou anamnézou. Prý se to může opakovat stále dokola, až jednoho dne bych to už nemusela rozchodit,” svěřila se nám Andrea se svou obavou.

Zdravotní problémy by tedy mohly fatálně ovlivnit její kariéru muzikálové herečky. Proto se rozhodla vyhovět nátlaku lékařů a podstoupila operaci. Hvězda muzikálových představení Fantom opery, Romeo a Julie či Kočky už je po úspěšné operaci. Na první pěveckou zkoušku Czech Cabaret Show do divadla Royal dorazila opět o berlích.

Andrea několik dní strávila v nemocnici a teď se uvidí, jak se to bude vyvíjet dál. V připravené kabaretní show má zpěvačka velmi náročná pohybová čísla, kde nejen zpívá, ale také tančí. „Věříme, že se Andrejka dá rychle do kupy a koleno už ji nebude zlobit, “ řekla režisérka Nikol Prokešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám