Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Svůdná Monika Bagárová: Tady ještě zkoušela tajit, že je těhotná!

+ Dalších 16 fotografií
V redakci eXtra.cz jsme věděli od 2. měsíce, že Monika Bagárová (25) je těhotná. S přítelem Machmudem Muradovem (29) čekají první miminko. Podívejte se znovu na show Extra Host. Tady Monika Bagárová zkoušela před otázkami zkušené moderátorky ještě kličkovat.

„Jednou bych chtěla mít dvě nebo tři děti. Dá-li Pánbůh. Vím, že dítě, rodina, to je obrovský dar. V dnešní době to není úplně jednoduché. Spousta lidí řeší, že si buď rodinu nemohou dovolit nebo nemohou mít. Až ji jednou budu mít, budu se jí věnovat naplno a moc se na to těším. Jsem rodinný typ a je to pro mě úplný základ,“ řekla Monika Bagárová, o které zlé jazyky tvrdí, že už má být v jiném stavu, ona sama ale zatím něco takového odmítá potvrdit.

Hodnoty

V rozhovoru se rozpovídala také o své lásce ke svému sportovci Co se jí na něm nejvíc líbí a čím jí imponuje? Jak jimi cloumá žárlivost? Proč kvůli němu chodí do kostela? Jak má nalajnovanou budoucnost? Jaké byly před lety její začátky v SuperStar a jak se od té doby změnila? Jaké má na dnešní dobu nezvykle nastavené priority?

Na všechny tyto otázky moderátorce Evě Decastelo (41), která ví, na co a jak se ptát, odpovídá v rozhovoru zajímavá postavička českého showbyznysu.

Celý díl pořadu Extra Host si můžete pustit v neděli 17. listopadu v 19 hodin.

Předchozí díly

Pusťte si i další již uveřejněné díly pořadu Extra Host:

Související články

Další články

Nejnovější kauzy