Mejdan po šestém kole StarDance, v němž vypadl herec Miroslav Hanuš (56), opět probíhal za zavřenými a pečlivě střeženými dveřmi jedné z pražských restaurací, odkud se v průběhu noci jeho účastníci postupně trousili domů. Ostře sledovaná Gabriela Koukalová na něj ani nešla a její tanečník Martin Prágr odjel nad ránem domů s přítelkyní, vypadal sklesle a unaveně. Po celý večer se tak, kromě vystoupení v soutěži, k sobě na veřejnosti Gábina a Martin ani nepřiblížili.

Zřejmě nechtějí přilévat olej do ohně dalších spekulací. „Oba máme šťastný vztah a do StarDance dáváme vše. S Martinem jsme dobří přátelé a doufám, že to tak zůstane,“ zapřísahala se Koukalová po zveřejnění snímků z jejich tříhodinového dostaveníčka na penzionu, přílíš otázek tím ale nezodpověděla.

Její manžel Petr Koukal ji totiž stále nebyl podpořit ani na jednom přímém přenosu StarDance, a noc na pátek ani nestrávil doma. Podle jeho maminky, Gábininy tchyně, byl v Bedřichově. "Já se tomu všemu jen směju," vzkázal jen mnohoznačně. 

Na večírku po StarDance nechyběli ani další účastníci taneční soutěže, kteří se loučili s Hanušem. Ten sám v přímém přenosu promluvil o svém boji s depresemi, nad kterými se mu podařilo vyhrát, a coby abstinent odjel domů na skútru.

Fotogalerie
78 fotografií