Šilhavý chtěl v Sofii výhru, s týmem bude pracovat na ofenzivě

17.11.2019, 23:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
Beči

Nevděčnost a nevyrovnanost Českých "fanoušků" je pověstná. Když jsme porazily Anglii a Kosovo, byli reprezentanti hrdinové a mnozí tu náš tým vyzdvihovali do výšin. Po dnešku ti samí lidé kydají na náš tým ho*na jen proto, že jsme prohráli po nudném zápase, ve kterém už o vůbec nic nešlo. Být Českým reprezentantem je opravdu nevděčná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo o hodně, takže je blbost říkat že nešlo o nic.

Bohužel, Šilhavý ukazuje to co ukázal ve Slavii. Že vlastně neví co hrát, když to neumí urvat sami hráči.

Dále se ukázalo, že Hušbauer je mnohem platnější než Darida. Král se Součkem to odběhaj, ale tu gólovou přihrávku dá Hušby.

No, ještě to bude veselý. Ale věřím, že tohle EURO bude pro repre a hráče velký úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim, ale spis by jim odpustili rupnou 1-2 s Anglii nez prohrat s Bulharskem takhle to "vypada" ze jsme schopny rupnout s kymkoliv. Bulhari nejhorsi ve skupine snima bysme proste nemeli prohrat nebo aspon neco zahrat na to kdo hral.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bulhaři nový kouč, tak se chtěli vyšvihnout. Koukej, jak ještě nakonec Bulhaři postoupí na EURO.

Reagovat
Raylan

A co jako, máme jim gratulovat za tuhle holomajznu s Bulharskem, který naposled vyhrálo před rokem s Kyprem? Navíc se klidně muže stát, že kvůli tyhle prohře budem ve 4. koši, tak si to přeber sám.

Reagovat
Beči

Nikde netvrdím, že bychom jim za to měli gratulovat. Jen to, že bychom neměli devalvovat minulé výkony dle jednoho průměrného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Obávám se, že těch průměrných byla většina (ten dnešní byl spíš lehce podprůměrný). Jeden výborný výkon proti Anglii to příliš nenapravil. A po Kosovu vynášeli do nebe pouze naivní zaslepenci, kterým stačilo posledních 20 minut a postup...

Reagovat
RadekVonCZE

Zápas v Bulharsku považuju za nedůležitý, ale naši k tomu mohli přistoupit trošku jinak.

Reagovat
Salfovic

To už je na tom naše repre tak ubohá, že se z nich dělají hrdinové po výhře nad Kosovem

Reagovat
Y.N.W.A

souhlas

Reagovat
Pablos

A je to jen tvůj subjektivní pocit nebo máš důkazy, že to jsou ti samí lidé? Nemám rád tyhle velemoralistické řeči na základě výcucu z prstu.

Reagovat
Pablos

A i kdyby jsme brali v potaz, že to byli ti samí lidé... Když by si měl kuchaře, který by ti uvařil krásně naservírovanou brilantně uvařenou svíčkovou (Anglie) , že by si se olizoval, ještě dva dny potom. Příště by to byl přesolený guláš, aby ti ho pak vzal z talíře, aby ho nastavoval vodou a znovu ti ho servírovat už s dobrou chutí (Kosovo) a nakonec ti příště podával nenaservírovaný jen tak kydnutý rozvařený rýžový nákyp (Bulharsko), to vše s ujišťováním, že vše bude na té nej úrovni jako v případě té svíčkové. Budeš spokojen, že ses ze tří jídel jeden a půlkrát dobře najedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Děti v Africe určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý je terorista a klikař v jednom. Úplnou shodou okolností postoupil z ultra lehké skupiny. Nikdy ovšem nebude stát po boku velikánů jako Bruckner, Vrba a Trpišovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, Vrba má úspěchy jen v Plzni, jinde vyhořel.Trpišovský teprve začíná a Bruckner, na to, co měl za mančaft toho moc neudělal.Jediní velikáni v repre byli Vytlačil a ježek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinde vyhořel? Jako že se třeba spolupodílel na titulu Baníku, s Žilinou vyhrál ligu i superpohár, s reprezentací jako jedinej od dob Brücknera dokázal vyhrát kvalifikační skupinu (a ne jednoduchou). Když přišel do Machačkaly tak byla v rozkladu a dokázal s ní hrát alespoň střed tabulky. Já nevidim žádný angažmá, kde by Vrba vyhořel.

Reagovat
Trapný diskutér

vrba hlavně jako jedinej nebyl schopnej postoupit ani mezi 16 nejlepších týmů na euru, což je na naše poměry unikátní zoufalost.. vyhrát kvalifikační skupinu, ze který postupovali tři týmy přímo je fakt galaktický.. zvlášť, když island poslední zápasy zkoušel mladý kluky, čímž o to veledůležitý první místo přišel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde z Plzně třeba do tý Sparty, uvidíme, jak na tom bude bez Berbra a Šádka.křetínský mu tam u tunelu nebude zápasy vyhrávat.Mimochodem,. z tý repre utekl jak malej kluk, ať jde ovar do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Což asi po Šilhavém nikdo nikdy nemohl chtít. Prostě poctivý kouč, který to nějakým způsobem bude držet nad vodou. Hvězda on nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

1.O nic nešlo

2. Bez diváků se tým těžko nakopne

3. Sezona končí až za měsíc a hráči Slavie mají v nohách moře těžkých zápasů a další je čekají.

4. Podstatné je, že se nikdo nezranil a postupuje se.

Takhle je poflusat si rozhodně nezaslouží.Ono to kdysi nebylo jiné.Pamatuju, kolik jsme prosrali kvalifikací, když jsme ztratili body třeba s Maltou, nebo Faerskými ostrovy.Včera jsme si mohli naštěstí prohru dovolit.A až budou na Euru, tak si na to nikdo nevzpomene.

Reagovat
gocii

Jenze vymlouvat se ze o nic neslo neni moc ok, navic kdyz hrajes s jednim z nejslabsich ucastniku kvalifikace. Misto toho aby se snazili nahnat sebevedomi dalsi vyhrou tak to jen tak odehraji, aby se nereklo.. Plus jestli kvuli tomu padnou o level niz pro losovani, tak je to fakt povedene.

Reagovat
mayday

Nepatřím mezi chronický kritiky, ale včera o něco kurva šlo.

Šlo o to, že s dobrým výsledkem bychom měli jistotu 3. koše, což je kurevsky podstatnej rozdíl při losu, být ve 3. nebo 4. koši.

Z tohoto pohledu bych si dovedl představit šťavnatější výkon, a ne že teda prohrajeme s Bulharama, kteří rok nevyhráli, ale ok, postup máme, tak se nic neděje.

Reagovat
Acrocephalus

jenže jít z 3. nebo 4. koše je pro nás úplně, úplně jedno. Naši neumí potvrzovat roli favorita, spíš umí překvapit proti favoritům. Protože umíme vyhrát nad Anglií a rupnout s Bulharskem, řešit 3. nebo 4. koš je úplně bezpředmětný, když umíme úplně "s přehledem" rupnout s papírově slabšími mužstvy.

Reagovat
mayday

Tak když to bereš takhle, tak ano, podle mě to jedno není.

Ty týmy jsou v koších podle kvality, vidím rozdíl mít ve skupině někoho ze 4. koše (i když i tam může být silnej soupeř) nebo být sám losovanej ze 4. koše a dostat třeba Francie, Nizozemsko, Dánsko (příklad).

Samozřejmě uvidíme jak to celý dopadne po losu, může být těžká skupina i když budem ve 3. koši, to neříkám.

Reagovat
Acrocephalus

Já tomu rozumím, že dle kvality by bylo nejlepší zůstat ve 3. koši. Ale protože u našich papírové předpoklady nic neznamenají (což jsme viděli během celé kvalifikace), tak ten rozdíl mezi 3. a 4. košem už moc důležitý není. Když jedni z vylosovaných budou třeba Finové, nebo někdo, kdo prošel z baráže (třeba právě Kosovo), tak důvod k radosti moc není, protože naši s nimi prostě dovedou prohrát. Naopak, když dostaneme takové Německo, tým umí zahrát až za hranici svých možností a třeba je i porazit.

U našich prostě nemůžeš říct, jaká skupina by byla ideální. Hotovej horor pro sázející.

Reagovat
mayday

Tak asi ano, asi dokážeme porazit i prohrát s kdekým, ale ten rozdíl hrát s Německem nebo Finskem tam prostě vidím.

Ale tak nemá cenu to teď řešit, uvidíme jak to s nasazením dopadne a hlavně samotnej los.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, už jsem to někde psal

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas byl úplně zbytečný. Ikdyž se psalo, že do toho dají obě mužstva vše, tak bylo vidět, že na to obě strany prdí. Neúčast fanoušků to jen podtrhla. Zápas naprosto pod úroveň a není vůbec důvod ho nějak dál hodnotit.

Za celou kvaldu ten tým asi zaslouží střízlivou a chladnou pochvalu, protože to zase dokázali, ale je fakt, že konkurence nebyla moc silná. Už jen to, že největší konkurent na postup bylo Kosovo, říká hodně. Na EURu nejsme bez šancí - pořád budeme těžit z práce Trpiše ve Slávii. Jen houšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stejný jako poslední Eura, kdy se těžilo ze sparťanů a plzeňáků..

Reagovat
Bosko

Nehodlam je placat po zadech, postup z tyhle slaboucky skupiny byl povinnosti a nebejt uhaluzeny vyhry proti Anglii, tak bychom s postupem meli velky problemy... Jinak rozhodne neni duvod k optimismu, nas narodak se roky placa odnikud nikam, neni na nem videt, ze by mel nejakej herni system, nema vyrazny tahouny, zadny osobnosti... Mame jen pred kazdym zapasem furu kecu a pak hrajem na nahodu.

Reagovat
Acrocephalus

Včerejšek potvrzuje jednu věc: že neumíme plnit roli papírového favorita. Nevím, jestli to je nedostatkem motivace nebo psychikou (efekt "měli bychom" je pro nás mnohem náročnější, než "musíme" nebo "můžeme"). Naše výkony jsou dost nekonzistentní a někdy i protichůdné: jeden zápas se nestačíme divit nad ofenzivním divadlem, druhej to je hotovej ofenzivní půst a neschopnost cokoliv vymyslet. Ti samí lidé na hřišti předvádí krátce po sobě úplně odlišné výkony.

Tým má potenciál, který ale neumí naplnit právě tehdy, kdy by měl. Tým má dobré hráče, u kterých ale asi záleží na psychickém rozpoložení. Má i systém, není pravda, že Šilhavý neví, co chce hrát. Mají evidentně problém hrát do zatažené obrany - v momentě, kdy tým musí tvořením překonávat hustou defenzívu, jim seberete vítr z plachet a najednou... neví. Neví, kudy kam.

Proto je úplně jedno, jestli půjdeme z 3. nebo 4. koše. Náš tým je nevyzpytatelný, dokážeme porazit kohokoliv z 1.koše, jen abychom příště prohráli s někým ze 4. koše. Takže otázka košů je konkrétně pro nás naprosto irelevantní.

Reagovat
Joe.Cole

Kdyby hráli Bulhaři v anglických dresech, tak jim dáme pětku. Naši hráli jen tak, aby se neřeklo. Vytvářeli si šance, ale nikdy to nedotáhli do konce, protože tam chyběla snaha dát gól.

Děje se to už dlouhodobě. Podají několik špatných výkonů, snese se na ně kritika, oni se proti ní ohradí a semknou se, pak zahrajou famózně, přijde uspokojení a další zápas holomajzna.

Reagovat
Joe.Cole

měla být reakce na Acrocephalus

Reagovat
Acrocephalus

Je to přesně takhle. Naši jsou prostě masochisti a potřebují dostávat pravidelně facky a kopance, aby mohli podávat famózní výkony.

Reagovat
REPLIKATOR

A kdyby hráli Češi v českých dresech, tak jim dáme taky pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace o hovně..když to porovnám s kvaldou na 2016, kdy jsme vyhráli skupinu s Islandem, Tureckem a Nizozemskem..

Reagovat
Acrocephalus

A pak katastrofa na EURU. Ještě že výsledky z kvalifikace nic neříkají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud dostanem podobnou skupinu, očekávám maximálně bod, stejně jako uhrál Vrba..

Reagovat
REPLIKATOR

Připosraná Vrbova taktika...

Reagovat
papanegra

proti Kosovu to sice "urvali", ale proti Bulharům rupnou.. To je smutný s těmito soupeři.. Hra katastrofa...

Nikdo po něm nechce, aby jsme byli dominantní jako Anglie, ale aby jsme papírově slabší soupeře přehráli, bohužel to se neděje.

Anglii porazit byla fantazie, ale v hlavách najednou byli mistři a pak rupnli v dalším zápase a teď se to opakovalo.. Porazili se štěstím Kosovo, postup na Euro, opět mistři světa a teď rupnou s posledním Bulharskem... Navíc nás to bude nejspíš stát 3.koš..

Primadony

Reagovat
REPLIKATOR

Finsko nevyhraje v Řecku, takže ve 3. koši zůstaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne bych se neohanel argumentem, ze jsme nevyzpatatelni a dokazeme porazit kohokoliv a jak nam hra proti favoritum sedi...Protoze misto misto vykonu s Anglii doma muze prijit vykon s Anglii venku a motivace nejlepsich tymu bude na EURU jinde...Zapasy v Bulharsku se musi vyhravat, i kdyby to byl pratelak, jinak se nikdy nikam neposunem. omlouvat to, ze o nic neslo je blbost

Reagovat
Djibril6

Neřekl bych, že o nic nešlo. Nosit repre dres je snad nějaká pocta a mělo by to v nich probudit nějakou hrdost. Na tom hřišti má každý nechat duši a je jedno jestli hraje s tím nebo tím, nebo jestli o něco jde nebo ne. Tohle mě fakt vytáčí. Po Anglii se hrnula chvála právem, stejně tak se právem ozývá kritika po Bulharsku.

Reagovat
PaYaB

Těšíme se na skupinu Belgie,Rusko, Dánsko

Reagovat
Filipow

Ta by byla ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Síla Belgie a Dánska + Rusko jako domácí tým? To by nebyly dobré vyhlídky na postup.

Reagovat
Rolf

Je jedno zda budeme ve 3.nebo 4.koši.Z 3.koše tam uděláme akorát větší ostudu.Hušbauer

když na to měl,před odchodem ze Sparty,tak byl těmi samými "odborníky"haněn,teď ho

oslavují,ale na nároďák už opravdu nemá.Z Daridy udělali ti samí odborníci špílmachra a už

ho viděli v Realu,on si teď párkrát kopnul v Hertě.Ten pitomeček čeká mimo jiné na Toníka

Baráka a Suchého.Barák za rok odehrál pár minut,o tom druhém je zbytečné se vůbec

zmiňovat.Má nařízené,které hráče má stavět aby byli prodejní,pokud ne tak je úplný blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapracuje se na ofenzivě, samozřejmě s obránci na křídlech

Reagovat
Melda

Mě je celkem fuk jestli šlo o 3. a nebo 4. koš.V první řadě jde o to, že na sobě měli repre dresy a taky jsou za to placení, takže by všude a vždycky mělo jít o výhru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele