Nevzdám se, budu tvrdě pracovat, prohlásil Can

18.11.2019, 15:56
Aktuality
Těžké období prožívá Emre Can, jenž za Juventus nastupuje pouze zřídka. Německý reprezentant se však nevzdává a nepomýšlí na odchod, naopak chce o své místo bojovat...

Bývalý hráč Bayernu Mnichov nebo Leverkusenu se na Apeninský poloostrov přestěhoval před začátkem minulé sezóny, ve které za Juventus vcelku pravidelne nastupoval.

To se však změnilo s příchodem kouče Maurizia Sarriho, který 25letého záložníka nenapsal na soupisku pro Ligu mistrů, přičemž v Serii A zaznamenal jenom čtyři vystoupení.

Can se proto logicky dostal do spojení s možným odchodem, podle posledních zpráv však v lednu s jistotou neodejde, naopak hodlá o svoji pozici v Juventusu stále bojovat.

"Jsem ambiciózní a pokaždé chci hrát na nejvyšší úrovni," řekl Can. "Z této situace se musím poučit, že vždycky nebude všechno tak, jak jsem očekával. Nemůžu být spokojený, ale zároveň se nevzdám," vyhlásil. "Budu na sobě nadále tvrdě pracovat," dodal Can.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevím proč tě ten Sarri tak přehlíží? Navíc, když tam má kopyta jako Khediru, Matuidiho nebo Bentancura

Reagovat
smazaný uživatel

Normlane se nepridavam ke kritice trenera. Zejmena ne, kdyz ma zaroven vyborny vyseldky. Ale situace okolo Emreho je fakt zvlastni.. Chtel nych jednou pochopit, co vidi vsichni treneri na Khedirovi. V cem je lepsi nez Can? Ja myslel, ze to bude vymena kus za kus s rocnim prekrytim jako treba u Szczesny/Buffon.

Ale Sami kdyby byl zdravej tak hraje stejne minut jako CR. To mi hlava nebere.

Reagovat
ED91

Takticky vyzretejší? Nefrfle, čo mu tréner povie hneď pochopí a na ihrisku dodrží? Tým si ho ale nechcem zastávať . Tiež nechápem tej situácii okolo Emreho a bol by som rád keby hrával on namiesto Khediru. Ale možno bude niečo pravdy na tom, že za ten čas, čo je v Juve úplne nepresvedčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku, co přišel do Juve zkrátka nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě přestup.

Reagovat
papanegra

Cana je škoda, je mu pořád teprve 25let... nejlepší léta... Ale tak chtěl z LFC utéct, zadarmo za lepší, kdo chce kam...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
The Krupy

Možno by mu pomohlo ak by predtým nevyplakával na Instagrame ako väčšina týchto pičafutbalistov, ale držal hubu a makal na sto percent.

Reagovat
ernyyyy

Nebylo to potom co s ním vyjebali ohledně LM?

Reagovat
The Krupy

Bolo, ale mal to riešiť interne. Plakanie na sociálnych sieťach ešte nikomu v jeho pozícii nepomohlo.

Reagovat
10

jenže on právě nikde nevyplakával, to byl výmysl italských novinářů, pak se toho chytli všichni ostatní...na IG se vyjádřil dost opačně - https://www.instagram.com/p/B1_k7kfCZ1N/

Reagovat
The Krupy

Tak potom sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Za me je to hráč s velkou kvalitou, pul rok zpět sem ho považoval za jediného našeho zaloznika který je schopen zrychleni hry a s tahem na bránu, zakonceni taky nemá zle.Tezko říct co se tam děje, nechce se me ani za mák věřit ze je horsi jak ten behavec Matuidi, nebo Bentancur. Ve spousty top klubech by hral zaklad.Ja porad doufám ze začne hravat, pro me je to nas druhy nejlepší záložník za Pjanicem.Bojuj Emre

Reagovat
sankakofi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

nezapadl a už ani nezapadne

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuj, cely Liverpool ti drzi palce!

Reagovat
smazaný uživatel

I když mě jeho odchod z Liverpoolu spíše zklamal, tak za to sympatické gesto, kdy poslal Erdogana do háje (na rozdíl od Özila a toho druhého vola) bych mu přál v Juve pořádnou šanci, Horší než Khedira rozhodně není.

Reagovat
Dominator

vsak spolu s gundoganom like-oval(i) vtedy tu fotku, ked turci salutovali po gole

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, lajkovali fotku z kabiny, kde salutovali všichni. Jasně, znám kontext, ale furt je to lepší, než se fotit s Erdoganem a nazývat ho "svým prezidentem".

Reagovat
zekq

ty jsi dobrej dement....to jako se nemuzu vyfotit se svym prezidtem.At se kazdy foti skym chces co je tobe potom

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Ozil je Němec, ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale jenom na papíře. Ale kebab by ti od něj chutnal, to mi věř je to poslední roky hrozně zhýralý, já mám taky radši Čaputovou, než tu naší mumii

Reagovat
BBystr

ved Caputova je uplna babka ktoru tam dosadil eset ... jezis ludia zacnite uvazovat hlavou a nie kto kde ako vyzera

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cologneFC

Reagovat
Lech

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
db18

Reagovat
ED91

Hlavne, že ty na to používaš “hlavu”

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale coby reprezentant naší země (v jakémkoliv sportu) bys vedle ní pravděpodobně nepózoval jak pejsek a nevyjadřoval se o ní jako o tvé prezidentce.

Reagovat
smazaný uživatel

De facto. Je třetí generace, tudíž by měl být plně asimilován, sám si dokonce vybral, že bude reprezentovat Německo již od mládežnických kategorií.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu podobní to mají, ale v hlavách jinak nastavený.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto si vážím toho, že to Can má v hlavě, oproti např. Özilovi, srovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně

Docela by mě zajímala statistika, jak to vnímají tihle naturalizovaný němci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Svým prezidentem"... Pokud vím, tak Özil i Gündogan reprezentují Německo, kde se narodili coby několikátá generace. Takže pokud by s nimi byl na fotce Frank-Walter Steinmeier, neřeknu půl slova. A to nehodlám zmiňovat politické názory Erdogana, které jsou v rozporu s jejich státem.

Jasně, ať se "každý fotí, s kým chce", ale nemusí mlít o tom, že je to jeho prezident, ačkoliv není. Obzvlášť v současné napjaté situaci. Pokud se tedy cítí více Turkem, nikdo mu nebrání v odchodu.

"jako se nemůžu vyfotit se svým prezidentem" - Fotil se snad Horst Siegl s Merkelovou a mlel o tom, jak to je jeho milovaná premiérka? Ne. A co takhle Dmitrij Jaškin s Putinem a nadšeně schvaloval jeho agendu? Ani náhodou. Gebre se také nefotil po boku Zewdeho (etiopský prezident, nepočítám s tím, že bys to věděl). Všichni jsou Češi - vyrostli tu, reprezentovali naší zem a oproti Özilovi se nezachovali jako nevděčná hovada.

Označení dement mě od tebe spíše těší

Reagovat
The Krupy

OT: Zdá sa, že nás napokon odchod Keana až tak mrzieť nemusí. Nevie niekto niečo viac o tých jeho problémoch s disciplínou?

Reagovat
The Krupy

Už som si to našiel, meškal na tímové stretnutie, to je zase slušne nafúknutá bublina na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

A komu si tím prospěl co? Měl jsi zůstat v Live trubko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele