Na východe v strede obce ukradli bankomat. Pozrite si tú spúšť

Pravdepodobne za použitia výbušniny vykradli v noci na pondelok bankomat v obci Streda nad Bodrogom v okrese Trebišov. Ako pre TASR potvrdil starosta obce Zoltán Mento, poškodená je aj budova miestneho kultúrneho strediska, v ktorej sa bankomat nachádzal.

18.11.2019 16:11
debata (11)

VIDEO: Pozrite si vo videu spúšť v obci po krádeži bankomatu.

Video

Predpokladám, že to bol výbuch, povedal o nočnom incidente Mento s tým, že k nemu malo dôjsť krátko po 4.00 h. Podľa jeho slov sa na hluk zobudilo niekoľko obyvateľov. Rozsah škôd vo vnútri budovy Mento špecifikovať nevedel.

Podľa slov košickej krajskej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej polícia na prípade intenzívne pracuje. „Vzhľadom na to, že v súčasnosti sa na mieste činu vykonávajú prvotné vyšetrovacie úkony a kriminalistickí technici zaisťujú stopy, nie je možné poskytnúť bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania,“ uviedla s tým, že policajný vyšetrovateľ začal v danej veci trestné stíhanie pre trestný čin krádeže a trestný čin poškodzovania cudzej veci.

Ako o tom TASR informovala poškodená banka, peňažný ústav na prípade spolupracuje s políciou, podrobnosti o výške spôsobenej škody však neuviedla.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #bankomat #výbuch auta #kultúrny dom