Policajti vyšetrujú státisícovú krádež v rodinnom dome v Limbachu
18.11.2019 22:28
akt. 17.11.2020 05:24

Policajti vyšetrujú státisícovú krádež v rodinnom dome v Limbachu

Výšku škody po krádeži v dome v Limbachu stále vyčíslujú.

(Aktualizované v utorok o 13:44 )

Policajti preverujú oznámenie o státisícovej vlámačke v obci Limbach neďaleko Pezinka. „Kriminalisti na mieste v súčasnosti vykonávajú všetky potrebné úkony. Viac informácií prinesieme zajtra,“ oznámili v pondelok neskoro večer na sociálnej sieti.

V utorok popoludní polícia doplnila, že neznámy páchateľ sa v pondelok v podvečerných hodinách vlámal do jedného z rodinných domov v Limbachu, odkiaľ odcudzil šperky a finančnú hotovosť.

„Celková škoda, ktorú majiteľom spôsobil, ktorá sa v súčasnosti vyčísľuje,“ tvrdí polícia.  Vyšetrovateľ kriminálnej polície v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu krádeže.

Policajti po neznámom páchateľovi, odcudzených šperkoch a hotovosti v súčasnosti intenzívne pátrajú. Občanov vyzývajú k spolulpráci. „Ak ste v priebehu včerajšieho dňa zaznamenali v Limbachu pohyb neznámych osôb, prípadne motorových vozidiel, alebo disponujete informáciami, ktoré by mohli napomôcť vo vyšetrovaní tejto krádeže, kontaktujte políciu na čísle 158,“ žiada polícia.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.